No to i ja też powiem coś o sobie. Nazywam się Izabela ale szczerze mówiąc nie lubię jak ktoś tak do mnie mówi więc znajomi mówią Izka. Mam 19lat (20jak urodzę) Z moim P znamy się już jakieś 5lat a jesteśmy ze sobą ponad 2 (w maju3) w chwili obecnej mój P pracuje za granicą więc niestety nie zawsze może być przy mnie :-( Mieszkamy osobno jak zjeżdża do Polski to o trochę jesteśmy u mnie trochę u niego. Po nowym roku (mam nadzieję, że w jakoś w marcu góra kwiecień) będziemy mieszkać razem Hobby? szczerze mówiąc nie mam ściśle określonego zajęcia co lubię robić. Na ogół wszędzie mnie pełno, chociaż zdarzają się takie dni że po prostu leże i nie mam na nic ochoty. a no tak w kwietniu br skończyłam szkołę średnią i zdana maturka ;D w chwili obecnej nie pracuję, uczę się zaocznie kierunek->technik administracji. Uwielbiam długie spacery, kąpiele. Mimo, że zostaniemy młodymi rodzicami to uważam, że sobie poradzimy i damy radę to chyba wystarczy Pozdrawiam
P.S może ten wątek zrobimy jako zamknięty? Tzn tylko upoważnione osoby będą mogły czytać.
P.S może ten wątek zrobimy jako zamknięty? Tzn tylko upoważnione osoby będą mogły czytać.