reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilka słów o sobie :) (Poznajmy się)

No to i ja też powiem coś o sobie. Nazywam się Izabela ale szczerze mówiąc nie lubię jak ktoś tak do mnie mówi więc znajomi mówią Izka. Mam 19lat (20jak urodzę) Z moim P znamy się już jakieś 5lat :rofl2: a jesteśmy ze sobą ponad 2 (w maju3) w chwili obecnej mój P pracuje za granicą więc niestety nie zawsze może być przy mnie :-( Mieszkamy osobno jak zjeżdża do Polski to o trochę jesteśmy u mnie trochę u niego. Po nowym roku (mam nadzieję, że w jakoś w marcu góra kwiecień) będziemy mieszkać razem :-D Hobby? szczerze mówiąc nie mam ściśle określonego zajęcia co lubię robić. Na ogół wszędzie mnie pełno, chociaż zdarzają się takie dni że po prostu leże i nie mam na nic ochoty. a no tak w kwietniu br skończyłam szkołę średnią i zdana maturka ;D w chwili obecnej nie pracuję, uczę się zaocznie kierunek->technik administracji. Uwielbiam długie spacery, kąpiele. Mimo, że zostaniemy młodymi rodzicami to uważam, że sobie poradzimy i damy radę :) to chyba wystarczy :) Pozdrawiam

P.S może ten wątek zrobimy jako zamknięty? Tzn tylko upoważnione osoby będą mogły czytać.

reklama
Witam serdecznie:biggrin2:. Mam na imię Ania mam 26 lat, ale zaszłam w ciążę jeszcze w wieku 25 tak jak sobie zaplanowałam ładnych kilka lat temu, obecnie jestem bezrobotna, ale twardo szukam pracy, której 'jak na lekarstwo'. Mieszkam z narzeczonym w Poznaniu. Uwielbiam jeździć rowerem, jestem fotografem amatorem. Uwielbiam kolor różowy, ale nie jestem fanatyczką i nie ubieram się od góry do dołu w tym kolorze, ale dodatki czy małe wstawki jak najbardziej mile widziane. Bawię się w odnawianie starych mebli i urządzeń, a także aranżacją wnętrz (u siebie) tanim kosztem. Z Krokodylkiem pozdrawiamy wszystkie przyszłe mamusie ... :happy:

A ja tam sie przedstawie a co mi tam tylko tak skromnie:sorry:. Paulina , 30 wiosen, mieszkam w dojczlandiiii, miasto rodzinne Bydgoszcz, meza mom od 4 lat;-), jestem mama 15 miesiecznego synusia , mamy jeszcze w domu jednego "synusia" siersciucha psiaka owczarka australijskiego.
buziaczki
no a jesli chodzi o watek zamkniety to pomysl fajny tyle tylko zeby to nie bylo przesadnie z ta selekcja kto ma na nim byc a kto nie. Ale tez bym nie chciala zeby moje zdjecia i usg byly dostepne dla kazdego.
Poczekajcie jeszcze troszku z tym zamknietym.

Mam na imie Paulina .Mam 26 lat za miesiąc tuż po świętach juz 27. Z wykształcenia technik żywienia. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to zanim zamkniecie wątek jeszcze ja się tu wkręcę.
Mam na imię Kasia i jak widzę moich wiosen jest najwięcej, bo aż 39 :) Mam od 17-stu lat najwspanialszego męża jaki mógł mi się trafić i trójkę cudownych dzieciaków. Najstarszy ma 15 lat, 11-letnia panna i 10-ciolatek. Z zawodu ...i powołania jestem belferką. Czekamy w czerwcu na nasze czwarte szczęście.

cześć dziewczyny :)

Dołączam do oczekujących na czerwiec 2012. Mam 31 lat, córeczkę Alicję, która właśnie w poniedziałek skończy 2 latka. Jak na razie aktywnie udzielam się na listopadówkach 2009, ale może jak pójdę na zwolnienie (pracuję na pół etatu) będe miała czas, zeby zaglądać do was cześciej :)

Pozdrawiamy :)

ja w sumie chyba się jeszcze też nie zdążyłam przedstawić. Mieszkam w Trójmieście, mam 30 lat. PRacuję w reklamie i póki co co nie zrezygnowałam z pracy. Tata dziecka nie jest moim mężem, ale od 3 lat mieszkamy razem i chcemy się razem zestarzeć :) Jestem po 2 stratach i mam lekką obsesję na punkcie tej ciąży.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki :)

To i ja dołączę do Was. Mam na imię Basia. Ukończyłam pedagogikę i pracuję w zawodzie w przedszkolu. Mam 2 letniego synka i od 1,5 roku jestem mężatką. To moja trzecia ciąża i zarazem wielka niespodzianka:-). Pozdrawiam.

reklama
To jeszcze Ja:) mam na imię Monika i jest to moja druga ciąża:). Już niedługo wybieram się na zwolnienie więc będę miała wiecej czasu i sił na "spotykanie" się z Wami. Pozdrawiam, M.

Do góry