reklama
aneta998
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny,musze sie Wam wyżalić,żeby odreagować stres ,.....wczoraj ok 14 zaczął okropnie boleć
mnie brzuch,podobnie jak przy okresie tylko mocniej(dużo mocniej!),do tego był twardy jak kamień.
Zadzwoniłam do gina,ale nie odbierał,wiec skontaktowałam sie z położna ze szkoły rodzenia.
Do tego doszła jeszcze biegunka......UFF okropność!.
Położna kazała szybko jechać do szpitala na izbe przyjęć.
Tam podłączono mnie do ktg,były (pojedyncze-okreslenie poloznej)skurcze porodowe.
Telefon do lekarza dyzurnego,okazuje sie ze jest nim moj gin(wiec jestem nieco spokojniejsza
potem badanie szyjki,usg,okazuje sie ze z z Natalka wszystko ok.Dostałam kroplówke(chyba papaweryna +fenoterol)
i po chwili brzuch był miekki,a ja zaczełam odczuwac ruchy babasa.Musiałam jednak zostac na noc w szpitalu.
Dzisiaj mnie wypisali ,ale musze bacznie obserwowac czy brzuch nie twardnieje,nie ma skurczów... Ciesze sie ze wszystko tak sie skonczyło...teraz ide po wyniki badan ,mam nadzieje ze bedzie dobrze(morf,mocz,wymazy...)
mnie brzuch,podobnie jak przy okresie tylko mocniej(dużo mocniej!),do tego był twardy jak kamień.
Zadzwoniłam do gina,ale nie odbierał,wiec skontaktowałam sie z położna ze szkoły rodzenia.
Do tego doszła jeszcze biegunka......UFF okropność!.
Położna kazała szybko jechać do szpitala na izbe przyjęć.
Tam podłączono mnie do ktg,były (pojedyncze-okreslenie poloznej)skurcze porodowe.
Telefon do lekarza dyzurnego,okazuje sie ze jest nim moj gin(wiec jestem nieco spokojniejsza
potem badanie szyjki,usg,okazuje sie ze z z Natalka wszystko ok.Dostałam kroplówke(chyba papaweryna +fenoterol)
i po chwili brzuch był miekki,a ja zaczełam odczuwac ruchy babasa.Musiałam jednak zostac na noc w szpitalu.
Dzisiaj mnie wypisali ,ale musze bacznie obserwowac czy brzuch nie twardnieje,nie ma skurczów... Ciesze sie ze wszystko tak sie skonczyło...teraz ide po wyniki badan ,mam nadzieje ze bedzie dobrze(morf,mocz,wymazy...)
Jejku Anetko uważaj na siebie kobitko co się dzieje z lutówkami nie rozdwajajcie się!!
Dobrze ze Cie wypisali znaczy to że wszystko ok!!! Tylko sie nie przemeczaj, wypoczywaj...
Kurcze Misia też pisała że ma podobne objawy, skurcze i biegunkę :-[ dziewczyny dbajcie o siebie!!!
A co z Rybką ??
Dobrze ze Cie wypisali znaczy to że wszystko ok!!! Tylko sie nie przemeczaj, wypoczywaj...
Kurcze Misia też pisała że ma podobne objawy, skurcze i biegunkę :-[ dziewczyny dbajcie o siebie!!!
A co z Rybką ??
Haj, ja widzialam zdjecia takiego maluszka urodzonego w 26 tyg. ciąży. Wazyl 860 g i jego stopka byla wielkosci 1/3 mojego palca... Dzis ma dwa latka i jest zdrowym, rozpieszczonym chlopcem. Ale zapewniam Was, ze serce sie krajalo na sam widok tego malenstwa, poza tym on mial niesamowciie duzo szczescia... Wiec jak tylko jakies podejrzane bole - od razu do szpitala. Jestesmy w ciazy, nikt nas nie wyrzuci ani nie ochrzani za zawracanie glowy, musza nas zbadac i nam pomoc, a lepiej dmuchac na zimne!!!
Trzymajcie sie dzielnie, Podwojne Babeczki!
Anetko, poglaskaj brzuszek ode mnie!
Trzymajcie sie dzielnie, Podwojne Babeczki!
Anetko, poglaskaj brzuszek ode mnie!
reklama
Czy Wy tez juz macie wrazenie, ze maluszki maja za malo miejsca na gwaltowne wymachiwanie konczynami?? Moja niunia rusza sie duzo , ale jakby jej ciasniej chyba, bo raczej takie przesuwanie tylko roznymi czesciami ciala czuje. Kopniaczki takie solidne raczej jej juz chyba nie moga wyjsc ;-(
I czy tez tak czesto czujecie, ze maluszki maja czkawke?? Moja ma po kilka razy dziennie nawet!!!!!! I to za kazdym razem przez jakies 15-30 minut. Wiem, ze to dobrze, bo cwiczy uklad oddechowy, ale troche mi jej szkoda, ze tak nia rzuca ;-(
I czy tez tak czesto czujecie, ze maluszki maja czkawke?? Moja ma po kilka razy dziennie nawet!!!!!! I to za kazdym razem przez jakies 15-30 minut. Wiem, ze to dobrze, bo cwiczy uklad oddechowy, ale troche mi jej szkoda, ze tak nia rzuca ;-(