reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Dziewczyny jak tam Wasze maluszki,nadal tak intensywnie kopią????
Zaczynam sie juz niepokoić,bo ja nie czuje już silnych kopniaczkow jak kiedyś,
raczej takie przesuwanie sie ,lub przeciaganie,wiercenie (nie wiem które okreslenie bardziej pasuje)
tylko czasem dostane gdzies leciutko w okolice żeber! :(

reklama
ANETA ja tez mialam 2 dni ciszy,od czasu do czasu sie przekrecilo malenstwo,ale w porownaniu do wczesniejszych ruchow to bylo zero,za to dzisiaj juz mi daje we znaki:) nie martw sie ,na pewno jest ok, ale czujesz w ogole jakis ruch czasami? jesli nie to do lekarza i to szybko!!!

Nasze maleństwo jakieś podejrzanie grzeczne się zrobiło i martwi mnie to czasem.
Wczoraj Marek robił mi na brzuchu "pierdzioszki" i dziecku się to spodobało bo odpukiwało na nie w tym samym miejscu.

Anetka moja mała w zeszły weekend zamilkła nic nie kopała tez tylko czułam ruchy w środku ale bez kopów
już sie denerwowałam ale w poniedz zaczeła kopać na nowo i tak już tydzien dokazuje
jejku ostatnio nawet czułam jej piętke jak dotknęłam to czułam twardy gul który sie przesuwał pod skórą
to była malutka stópka ;D

Ja juz od kilku dni nie czuje kopniaków tylko takie przewracanie jakby(juz ok tygodnia),czasem tylko małe szturchniecie pod zebrami,ale mniej intensywnie niz wczesniej....troche sie boje,ale jutro mam szkołe rodzenia to popytam
czy to cos złego :(

Nie denerwuj sie bo dzidzia zaczyna rosnąć i ma już mało miejsca wiec rusza sie też mniej
czasem ma dni w których sobie drzemie w filmie w łonie matki mówiono że od 26 tyg dziecko
przesypia 90% dnia wiec naprawde sie nie martw najważniejsze ze czujesz przewracanie !!!

Dzieki Karolla,moj maz tez mowi,ze panikuje,ale czasem nachodza mnie jakies lęki i nie moge sobie z tym poradzić.
Najwazniejsze,że sie rusza... :)Troche mnie uspokoiłaś,szkoda,ze nie oglądalam tego filmu....

reklama
Karolla, a pamiętasz to zdjęcie brzuszka ze stupką wystającą?? (na jakiś wątku było). moja mam mówi, że ja tak się wierciłam niemiłosiernie, że co chwila było widać a to stopę a to coś... Hehe to Twoja Olcia może ma coś po przyszywanej cioci :D :D :D

Do góry