reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Karolla, za duzo chyba chcemy od tych naszych dzieciaczkow :-)
Ja mojej tlumacze np., zeby kopala mnie w troche inne miejsce, a ona na upartego wlasnie tam, gdzie mnie boli.
Albo prosze ja i przekupuje, ze zjem cos slodkiego, jak mi da spokojnie zasnac na troche, a tu nic.... kopie jak najeta.
Ale jak sie martwie (tak jak kilka dni temu), ze dawno nie daje znakow zycia, to chocbym nie wiem co robila, ona i tak siedzi jak myszka pod miotla.
Wystraszyla sie dopiero jak pan doktor mial zaczac nasluchiwac, czy serduszko lomoce. Zaczela tak kopac, ze bylo tylko ten lomot slychac, a nie serduszko.
I takie do upierdliwe od malego (po mamusi :-) )

reklama
Hurra mała kopie po 2 dniach co za kochane dziecko ;D chyba czuła ze mama sie martwiła
tylko jest jedno ale.... kopniaki miałam zawsze po prawej stronie a dzis dostałam koło lewego jajnika
czyżby to rączką dokazywała hmmm dziwne ;)

czesc dziweczynki:)musze zgodnie stwierdzic,ze te kopania i ruchy malenstwa sa cudowne,michał daje mi popalic ale ciesze sie z tego bardzo,czasami nagadam mu aby dał mamie troche spokoju ale to tylko takie gadanie.....uwielbiam go czuc.Dziewczynki jutro z mezem jedziemy na usg3d czy ktoras juz była i moze cos na ten temat napisac.basia

Dziewczyny dostaję od mojego misia tyle słodkich kopniaczków ,ze szok ,kopał mnie pół nocy
póżniej obudził o 6 rano i nurkował i się wiercił po prostu szok, w ciągu dnia też czuje kopniaczki to pod zebro to w pęcherz itd ;D
Chyba mój skarbuś nadrabia bo ruchy zaczęłam czuć dosyć póżno, pamiętam jak byłam wściekła że wy wszystki je czujecie
a ja nie :mad:
uwielbiam czuc jego kopniaczki a są coraz mocniejsze, az brzuchol podskakuje :D

Ja się wczoraj chciałam umówić na usg 3d a pan doktor powiedział. że oni nie umawiają się na samo USG bo to zabawa jest :-( kto wie gdzie w Trójmieści można jeszcze zrobić to USG. Bo ja już nie mam opcji :-(

MAGDUSIA ja tez słyszałam ,ze ze zrobieniem usg 3d to nie jest taka prosta sprawa,ze sa kolejki itd,ale jak ostatnio bylismy u pani gin (na ul;krzyckiej)to okazało sie ,ze własnie klinika zakupiła sprzed i nie ma zadnego problemu aby zrobic to usg-bylismy 28.10 a na usg umówilismy sie na dzisiaj -2.11 wiec to tylko pare dni czekania:)musze wam dziewczynki powiedziec ,ze jestem strasznie podekscytowana tym dzisiejszym badaniem:)ale spokojnie Barbara to dopiero o 17:)!!!!!!!!!

ja to jestem jednak zakrecona :laugh:Boze nie zauwazyłam MAGDUSIU,ze jestes z Trójmiasta!!!!i pisze ci tu twardo o krzyckiej a to przeciez serce Wrocław!! :-[

Basiu masz na myśli Mediconcept na Krzyckiej? nie wiedziałam, że oni mają 3d. A jaki lekarz robi to badanie? z góry dzięki za info

Basia to USG 3D to swietna sprawa - mya bylismy na zwykłym, ale gin przełączyl kilka razy na 3D. Rewelacja. Byliśmy wczotaj u mojej babci i pokazalismy jej zdjecia z 3D. Byla zachwycona, ze tak wyraźnie widać. koniecznie zdajcei relacje z wizyty - no i może jakies zdjatka?

reklama
Magduska nie wiem gdzie pytałaś ale wiem bo widziałam reklame w Gdańsku przy City Forum koło Dworca są
Ci lekarze specjalisci i tam jest duża reklama usg 3d oraz 4d dowiadywałaś sie tam??

Do góry