reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Karolla, za duzo chyba chcemy od tych naszych dzieciaczkow :-)
Ja mojej tlumacze np., zeby kopala mnie w troche inne miejsce, a ona na upartego wlasnie tam, gdzie mnie boli.
Albo prosze ja i przekupuje, ze zjem cos slodkiego, jak mi da spokojnie zasnac na troche, a tu nic.... kopie jak najeta.
Ale jak sie martwie (tak jak kilka dni temu), ze dawno nie daje znakow zycia, to chocbym nie wiem co robila, ona i tak siedzi jak myszka pod miotla.
Wystraszyla sie dopiero jak pan doktor mial zaczac nasluchiwac, czy serduszko lomoce. Zaczela tak kopac, ze bylo tylko ten lomot slychac, a nie serduszko.
I takie do upierdliwe od malego (po mamusi :-) )

reklama
Hurra mała kopie po 2 dniach co za kochane dziecko ;D chyba czuła ze mama sie martwiła
tylko jest jedno ale.... kopniaki miałam zawsze po prawej stronie a dzis dostałam koło lewego jajnika
czyżby to rączką dokazywała hmmm dziwne ;)

czesc dziweczynki:)musze zgodnie stwierdzic,ze te kopania i ruchy malenstwa sa cudowne,michał daje mi popalic ale ciesze sie z tego bardzo,czasami nagadam mu aby dał mamie troche spokoju ale to tylko takie gadanie.....uwielbiam go czuc.Dziewczynki jutro z mezem jedziemy na usg3d czy ktoras juz była i moze cos na ten temat napisac.basia

Dziewczyny dostaję od mojego misia tyle słodkich kopniaczków ,ze szok ,kopał mnie pół nocy
póżniej obudził o 6 rano i nurkował i się wiercił po prostu szok, w ciągu dnia też czuje kopniaczki to pod zebro to w pęcherz itd ;D
Chyba mój skarbuś nadrabia bo ruchy zaczęłam czuć dosyć póżno, pamiętam jak byłam wściekła że wy wszystki je czujecie
a ja nie :mad:
uwielbiam czuc jego kopniaczki a są coraz mocniejsze, az brzuchol podskakuje :D

Ja się wczoraj chciałam umówić na usg 3d a pan doktor powiedział. że oni nie umawiają się na samo USG bo to zabawa jest :-( kto wie gdzie w Trójmieści można jeszcze zrobić to USG. Bo ja już nie mam opcji :-(

MAGDUSIA ja tez słyszałam ,ze ze zrobieniem usg 3d to nie jest taka prosta sprawa,ze sa kolejki itd,ale jak ostatnio bylismy u pani gin (na ul;krzyckiej)to okazało sie ,ze własnie klinika zakupiła sprzed i nie ma zadnego problemu aby zrobic to usg-bylismy 28.10 a na usg umówilismy sie na dzisiaj -2.11 wiec to tylko pare dni czekania:)musze wam dziewczynki powiedziec ,ze jestem strasznie podekscytowana tym dzisiejszym badaniem:)ale spokojnie Barbara to dopiero o 17:)!!!!!!!!!

ja to jestem jednak zakrecona :laugh:Boze nie zauwazyłam MAGDUSIU,ze jestes z Trójmiasta!!!!i pisze ci tu twardo o krzyckiej a to przeciez serce Wrocław!! :-[

Basiu masz na myśli Mediconcept na Krzyckiej? nie wiedziałam, że oni mają 3d. A jaki lekarz robi to badanie? z góry dzięki za info

Basia to USG 3D to swietna sprawa - mya bylismy na zwykłym, ale gin przełączyl kilka razy na 3D. Rewelacja. Byliśmy wczotaj u mojej babci i pokazalismy jej zdjecia z 3D. Byla zachwycona, ze tak wyraźnie widać. koniecznie zdajcei relacje z wizyty - no i może jakies zdjatka?

reklama
Magduska nie wiem gdzie pytałaś ale wiem bo widziałam reklame w Gdańsku przy City Forum koło Dworca są
Ci lekarze specjalisci i tam jest duża reklama usg 3d oraz 4d dowiadywałaś sie tam??

Do góry