reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Cześć dziewczyny. Mój synek wczoraj oszalał. nie spał chyba ani minuty. Od rana kopał jak wysokiej klasy piłkarz :-) Zidane czy jakiś inny :-). Podejrzewam, że to skutek mądrości których wysłuchał na wykładach hehe. No ale jak przez całą noc mnie kopał to troszkę jestem zdziwiona. ?? Czy wasze bobaski też są tak aktywne??
żona kuzyna męża miała złamane żebro, nikt jej nie chciał uwierzyć że to synuś ją tak skopał, ale okazało sie na prześwietleniu że rzeczywiście ma pęknięte żebro (zaznaczam że jest bardzo drobniutka, nosi chyba rozmiar 32/34)... niesamowite, co?
A mnie sie wydaje, ze z ta wysokoscia dna macicy, to jest bardziej elastycznie. Niby teraz powinnam miec je na wysokosci pepka, ale czasami mala kopie troche nad pepkiem, albo w sam pepek od srodka (smiecznie wtedy wyskakuje na wierzch).... Pewnie jak malenstwo kopnie, to jest w stanie naciagnac macice troche wyzej.
Misia, a co do krotkiego tulowia, to opowiadala mi znajoma, ze nasza wspolna inna znajoma miala przeogromny brzuch w ciazy. a lekarz jej na to z wyraznym oburzeniem powiedzial : "Bo pani to ma taki tulw za krotki" ;-)
Misia, a co do krotkiego tulowia, to opowiadala mi znajoma, ze nasza wspolna inna znajoma miala przeogromny brzuch w ciazy. a lekarz jej na to z wyraznym oburzeniem powiedzial : "Bo pani to ma taki tulw za krotki" ;-)
A wiecie że ja od 2 dnich nie czuje kopniaków jedynie przewracanie w brzuchu i czkawę małej nie wiem czemu przestała kopać, w ogóle na tym filmie "W łonie matki" powiedziano że od 26 tyg małe będą 90 % czasu przesypiac
a moze moja mała już sobie przesypia dzionek od czasu do czasu szturchająć mamę koło pępka!!
a moze moja mała już sobie przesypia dzionek od czasu do czasu szturchająć mamę koło pępka!!
Karolla, wydaje mi sie, ze te nasze maluchy w ogole tak maja, ze sa rozne dni.
U mnie potrafi byc wzgledny spokoj, wlasnie z takim tylko muskaniem, a potem nagle zmiana i tak dostaje, ze loooo
A to, ze przesypia 90% czasu. Wczesniej okresy aktywnosci i czuwania tez tak baaaaaardzo zdecydowanie przesuwaly sie w strone spokoju (jesli wierzyc ksiazkom).
Jeszcze mala da Ci popalic
U mnie potrafi byc wzgledny spokoj, wlasnie z takim tylko muskaniem, a potem nagle zmiana i tak dostaje, ze loooo
A to, ze przesypia 90% czasu. Wczesniej okresy aktywnosci i czuwania tez tak baaaaaardzo zdecydowanie przesuwaly sie w strone spokoju (jesli wierzyc ksiazkom).
Jeszcze mala da Ci popalic
reklama
Wiesz co Kira wczoraj to aż sie rano poryczałam jak od soboty jej kopniaków nie dostałam buuu
ale kiedy zaczeła sie czkawka i drganie brzusia to sie uspokoiłam jejku jak ja kocham te kopniaki
dzisiaj pojechałam do fryzjera bo nie mogłam na siebie patrzec i mała tez dokazywała w brzusiu tzn wierciła
sie ale kopac nie chce niedobra!!!!
ale kiedy zaczeła sie czkawka i drganie brzusia to sie uspokoiłam jejku jak ja kocham te kopniaki
dzisiaj pojechałam do fryzjera bo nie mogłam na siebie patrzec i mała tez dokazywała w brzusiu tzn wierciła
sie ale kopac nie chce niedobra!!!!