reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Karolla, gin zapytał:a panstwo nie chca znac plci? Ja powiedzialam ze chce, a moj maz ze nie. No i lekarz okreslajac to cos miedzy nozkami nazwal to po prostu "TYM ELEMENTEM". Powiedzial, ze na razie wyglada mu to na dziewczynke, ale nie jest pewny, i ze moze sie okazac, ze to chlopak. Moze nie bylo zbyt dobrze ulozone i ptaszek byl zasloniety?Nie wiem. Mozliwe po prostu, ze to będzie córa :laugh:

reklama
Karolla pisze:
Jeszcze jakiś tydz temu mogłam sobie przespać całą noc spokojnie, a teraz wystarczy że sie na bok przewrócę i od razu czuje małą jak kopie, nie są to na tyle silne kopniaki by mi nie dały zasnąć ale już wyraźnie je czuje!
W ciągu dnia od rana mała dokazuje w brzusiu potem od 9-13 mam spokój i popołudniu budzi sie maly diabełek
i szaleje do 16.00 potem znowu cisza i wieczorkiem powtórka z rozrywki!! ;D

No to tfu tfu odpukać mój maluch w nocy spokojny ale 6:30 kopie później koło 11-tej. Potem spokój i znów koło 14-tej i wieczorkiem ;D

MOJE MALEŃSTWO GRZECZNIE ŚPI, KIEDY MAMUSIA ŚPI :) hehe, na razie jest grzeczne, ale wierci się na zajęciach i wtedy się skupić nie mogę i mam taki rozmarzone spojrzenie... :)

Misia moja mała Rybka też się budzi jak ja mam zajęcia i kompletnie nie mogę się skoncetrować. Zamiast pisać o budowie minerałów albo robić reakcje chem to ja siedzę i (pewnie głupawo) się uśmiecham. :laugh: :laugh: :laugh:

Moja mala wczoraj zrobiła cos baaardzo dziwnego. Mialam wrażenie jakby chciala stanąć w brzuszku na sztorc. Wyskoczyła mi taka wielka gula po prawej stronie az mnie zabolało. Musiałam małą poprzyciskac troszkę, żeby pozycję zmieniła. Mam nadzieję, że nie bedzie takich akrobacji juz wyprawiać.

Ja kiedy leżę sobie na boku i brzusio cały na kanapie sobie lezy wtedy mała ma chyba najwiecej miejsca i kopie, rusza się
akrobacje różne urządza ło matko ;D

reklama
Do góry