reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

reklama
ja mam czasem tak samo....to mogla byc glowka ale tez czytalam ze macica czasem jak sie kurczy to wypycha maluszka.....

Karolla dobre dobre:) Tatusia nie ma z mamą to dziecko będzie kibicować:) Pięknie się zapowiada heh dobrze że ja też lubię zerknąć na piłkę:)

No własnie troche sie martwie bo takie twardnienie brzusia ponoć nie jest dobre ale gdy jest za czeste u mnie to raczej sporadycznie sie zdarza zapytam gin przy nastepnej wizycie!!

Karolla mi twardnieje brzuch zawsze wieczorem na godzinkę może dwie,mam tez odczucie ciągnącej
skóry nie jest to przyjemne.
Zobacze jak to będzie się powtarzać to będe dzwoniła do mojego gina.
Gdybyś wiedziała coś na ten temat daj znać ;D
Całuski

Karolla koniecznie napisz co oznacza to twardnienie brzucha, jak juz bedziesz wiedziec. Ja tez mam cos takigo ale bardzo rzadko. Najwyzej raz dziennie i to nie zawsze.

A swoje malenstwo czuje juz coraz mocniej!!!
23.10 mam USG przesiewowe, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i nie moge sie juz doczekac widoku dzidziusia!

brzuch twardnieje tez jesli jelita zbieraaja gazy....sorki ze na takie tematy, ale wyproznienie sie pomaga .....
poza tym twardniec ma co jakis czas bo macica ciwczy....ja biore magnez i powiem Wam ze lepiej mi....efekt dopiero po 2 tyg zobaczylam ale warto bylo...teraz tez twardnieje ale nie tak czesto....a noi jak pecherz jest pelny tez bedzie twardnial rzuch...gin powiedzia mi ze macica nie jest tez obijetna na koopniaki malego musi jakos reagowac....nie martswcie sie to naturalne jesli zas dojda bole brzucha tam gdzie male jest wtedy do lekarza...a noi krwawienie....

reklama
Myfa mi tez chyba magnez pomógł. Gin zwiększyl mi miesiąc temu dawkę 3x2 AsmagB i mam wrażenie ze tez po jakis 2 tygodniach brzunio mniej twardnieje. Chociaż dzisiaj daje popalic.
No Mati wreszcie zadowolony. w prawdzie nie poczół dzidzi, ale zobaczyl jak podskoczyl mi brzunio.

Do góry