reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy rodzeństwo dla listopadowych dzieciaczków??

reklama
ja wlasnie czekam na przybycie corki. Jestem okragla niczym pilka, ociezala niczym morswin, puchna mi nogi i mam generalnie dosyc. Jak do 3 wrzesnia nie urodze to mam sie pojawic w szpitalu:szok:

Panna Dnia witaj.Gratuluję ciąży i życzę szybkiego porodu.A tak na marginesie ile ja bym dała za te wszystkie dolegliwości byle by być drugi raz w ciąży .

uch to nie tak, ze sie nie ciesze, ale po prostu troche sie boje tego szpitala i lezenia na patologii w zasadzie bez powodu w oczekiwaniu na corke... Mialam pierwsza cesarke i lekarz mi powiedzial, ze przekroczenie terminu jest dla mojego zdrowia niebezpieczne... Umylam juz podlogi w calym mieszkaniu, wypielilam ogrodek, bawie sie intensywnie z Maksem i oprocz tego, ze bola mnie plecy to nic wiecej sie nie dzieje. Ale mam taka teorie - moj maz jest tez spod panny i on wszytko robi na ostatnia minute, moze ona tez tak wlasnie... w nocy z 2/3 nagle jej sie przypomni ze juz czas...

juz u mnie koniec, dziewczyny dalam rade :) Moj syn powtarza wszystkie ruchy po mnie, lacznie z tym, ze corce podziekowal za prezent od niej i pocalowal ja w glowe:szok:jEST WOGOLE BARDZO CZULY I MILY DLA NIEJ

reklama
Pycha gratuluję. Jak już będziesz miała chwilkę napisz jak Maja przyjmuje siostrzyczkę. U mnie Asia całuje Olka bez przerwy, ale :) jej zabawki są jej.

Do góry