a u nas juz 11 zabkow,1,2,-dolne i gore 2 gorne siodemki i jedna dolna
reklama
Za nami jak do tej pory najgorsza noc od urodzenia Poli- praktycznie w ogóle nie spalismy- ona strasznie się męczyła, płakała przez sen, lub w ogóle nie chciała spać (za to chciała się bawić o 1, a potem o 4 nad ranem). Czyli od 23 budziła sie co 15-30 min. w płaczem. Darek uśpił ją dopiero o 5.30 i pospała do 8. Normalnie MASAKRA!!!!!!! Dodam, że cały czas jest na Panadolu lub Ibumie i czopkach Viburcol, i żelu na zęby, bo całym winowajcą tego zamieszania jest oczywiście ząbkowanie Idą wszystkie cztery TRÓJKI. Chyba się pochlastam, bo to przecież nie koniec- krzyż mi już pęka- coś mi strzyknęło od noszenia jej cały wczorajszy dzień...
Ferula
Fanka BB :)
oj, widzę, że wszystkie dzieciaczki tak cierpia przy tych trójkach.U nas dolne już są, ale teraz cierpi Marcysia z powodu tych górnych.A wcześniej było pięknie, nie wiedziałam co to ząbkujace dziecko.Na szczęscie udaje się jakoś bez gorączek i srodków przeciwbólowych, z wyjatkiem żelu na dziąsła.Szybkiego i bezbolesnego ząbkowania dla wszystkich dzieci i ich rodziców;-)
Ferula
Fanka BB :)
helunia130506nie wiem czy dobrze zrozumiałam-siódemki?może chodzi Ci o kolejnośc, że to siódmy z kolei, bo dzieciaczki nie mają "siódemek",w sumie wychodzi im 20 ząbków od jedynek-az do maksymalnie piatek.(dzieki Bogu!zresztą, bo kto by to zniósł)Pozdrawiam.
Gorączki dużej nie ma. Maksymalnie 38 w nocy, ale strasznie ją boli i wszystko wklada do buzi- i najczęściej czymś sobie dziąsło urazi i jest krzyk okropny, ślini sie bardzo co jeszcze bardziej podrażnia jej wysypkę alergiczną na twarzy. Wygląda strasznie, no i swędzi....
kasiunka to mialas noc,wspolczuje Polusi,a wam zmeczenia,oby bylo lepije,pewnie te duze trzinowce wychodza co???
U nas trojki wychodza,mala nawet nie jeste bardzo marudna,ciutke,ale nie chce jesc i ma mega biegunke i temperatute,teraz wydaj mi sie,ze zoabkuje o jakisc dwcoh miesiecy non stop
U nas trojki wychodza,mala nawet nie jeste bardzo marudna,ciutke,ale nie chce jesc i ma mega biegunke i temperatute,teraz wydaj mi sie,ze zoabkuje o jakisc dwcoh miesiecy non stop
reklama
Podziel się: