reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
Za nami jak do tej pory najgorsza noc od urodzenia Poli- praktycznie w ogóle nie spalismy- ona strasznie się męczyła, płakała przez sen, lub w ogóle nie chciała spać (za to chciała się bawić o 1, a potem o 4 nad ranem). Czyli od 23 budziła sie co 15-30 min. w płaczem. Darek uśpił ją dopiero o 5.30 i pospała do 8. Normalnie MASAKRA!!!!!!! Dodam, że cały czas jest na Panadolu lub Ibumie i czopkach Viburcol, i żelu na zęby, bo całym winowajcą tego zamieszania jest oczywiście ząbkowanie Idą wszystkie cztery TRÓJKI. Chyba się pochlastam, bo to przecież nie koniec- krzyż mi już pęka- coś mi strzyknęło od noszenia jej cały wczorajszy dzień...

buuuuuuuu Kasiunka biedna Polunia i wy też tak sie umęczycie ! Oby te france trójki szybko wyszły !
A ma gorączkę czy tylko marudna ? Te cholerne zęby tak nas wszystkich umordują !:angry::angry::angry:

Biedna Kasiunka i Pola
To już wiem czemu moj Mirek dzisiaj od 23 do 2 w nocy płakał - po prostu łaczył się z bólem ze swoją nażyczoną :-(

oj, widzę, że wszystkie dzieciaczki tak cierpia przy tych trójkach.U nas dolne już są, ale teraz cierpi Marcysia z powodu tych górnych.A wcześniej było pięknie, nie wiedziałam co to ząbkujace dziecko.Na szczęscie udaje się jakoś bez gorączek i srodków przeciwbólowych, z wyjatkiem żelu na dziąsła.Szybkiego i bezbolesnego ząbkowania dla wszystkich dzieci i ich rodziców;-)

helunia130506nie wiem czy dobrze zrozumiałam-siódemki?może chodzi Ci o kolejnośc, że to siódmy z kolei, bo dzieciaczki nie mają "siódemek",w sumie wychodzi im 20 ząbków od jedynek-az do maksymalnie piatek.(dzieki Bogu!zresztą, bo kto by to zniósł:rofl2:)Pozdrawiam.

Gorączki dużej nie ma. Maksymalnie 38 w nocy, ale strasznie ją boli i wszystko wklada do buzi- i najczęściej czymś sobie dziąsło urazi i jest krzyk okropny, ślini sie bardzo co jeszcze bardziej podrażnia jej wysypkę alergiczną na twarzy. Wygląda strasznie, no i swędzi....

Oj biedne te dzieciaki. U nas narazie chyba nic nie idzie choc nie wiem bo młody za nic w świeci nie chce pokazac:no:

kasiunka to mialas noc,wspolczuje Polusi,a wam zmeczenia,oby bylo lepije,pewnie te duze trzinowce wychodza co???

U nas trojki wychodza,mala nawet nie jeste bardzo marudna,ciutke,ale nie chce jesc i ma mega biegunke i temperatute,teraz wydaj mi sie,ze zoabkuje o jakisc dwcoh miesiecy non stop

reklama
Do góry