reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
dziewczyny ja mialam tygodniowy horror normalnie
malemu wyszlo w ciagu tygodnia 5 zebowwww:szok::szok::szok::szok:
cztery trojki i gorny trzonowy jeden bo drugi dwa tygodnie wczesniej wyszedl ale to jeszcze nie koniec bo cisna sie juz dolne trzonowki buuu

aktualnie mamy 14 zebow.....

reklama
u nas na horyzoncie dolna dwujka,zauwazylam zaeby nie wychodza parami,od razu,w momencie kidy jest juz poowa jednego zeba zaczyna sie przebijac drugi czyl jego para:-D

uff dopiero co po chorobie,a tu znowu sie zacznie jazda,boze............:shocked2:

stan naszych zebow bedzie 10 sztuk

mojemu cos wylazi na gorze chyba prawa dwojka ale ogolnie ma dziasla porospulchniane tu i owdzie i nie wiem gdzie cos wylezie i kiedy ale pewnie juz wkrotce, mam nadziej bo sie meczy biedak i mnie tez:dry:

powiem tak-u nas wszystkie ząbki szły pięknie-bezproblemowo,nie mieliśmy specjalnych problemów ani ze spaniem, ani z temperaturami, była troche bardziej marudna, ale dało się przezyć.I tak nam pięknie, w spokoju wyszło 12 zębów, aż do niedawna.....Boże chyba od 2 tygodni wybijają jej się kły-tzn.trójki oczywiście wszystkie cztery na raz i teraz dopiero jest jazda.Nie wiem dlaczego akurat tak te trójki ją męczą-ale bidulka slini się (co przy poprzednich zębach jej się nie zdarzało),płacze w nocy, zdarza się, że zwróci pokarm no i najgorsze prawie cały dzień trzyma paluszki w buzi i grzebie nimi a grzebie!!!!aż wieczorem ma odmoczone i poodciskane te paluszki.Boję się, żeby jakiegoś syfu nie złapała, bo wiadomo 24godziny na dobę to te rączki czyste nie są...:-/

reklama
Do góry