reklama
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ja tez sie zrajerowalam i kupilam paste z nakladka, bom myslala, ze inaczej nie sprzedajaa jednak sprzedaja i jest taniej. no, trudno...
gdzies wczoraj czytalam - chyba na DENTOnet.pl - Stomatologiczny Serwis Internetowy albo w darmowym poradniku, ktory wzielam z przychodni - ze mala ilosc fluoru nie tylko nie szkodzi ale i pomaga chronic zeby maluchow! a wiec co szkola to szkola...
abryz dzieki za info w imieniu kolezanki takze, bo postanowila, ze jesli trzeba bedzie, wezmie pozyczke na ozonoterapie. swoja droga, ciekawe, ile to kosztuje... bylam dzis w jednej poradni dent, ale pani doktor zupelnie nie wiedziala, o czym mowie :dull: to chyba "bardzo nowosc"...
gdzies wczoraj czytalam - chyba na DENTOnet.pl - Stomatologiczny Serwis Internetowy albo w darmowym poradniku, ktory wzielam z przychodni - ze mala ilosc fluoru nie tylko nie szkodzi ale i pomaga chronic zeby maluchow! a wiec co szkola to szkola...
abryz dzieki za info w imieniu kolezanki takze, bo postanowila, ze jesli trzeba bedzie, wezmie pozyczke na ozonoterapie. swoja droga, ciekawe, ile to kosztuje... bylam dzis w jednej poradni dent, ale pani doktor zupelnie nie wiedziala, o czym mowie :dull: to chyba "bardzo nowosc"...
ja tez mamcolgate nenedentem myłam do roku, ewa ma lapis na przedniej jedynce/dwójce,znaczy pomiędzy,ale to ciemnieje tylko w miejscu w którym jest próchnica,więc nie ma całych czarnych zębówo ozonoterapii czytałam,pytałam,nie poleciła dentystka,więc leczę tradycyjnie
ferula to Ty z poznania jesteś???????????????????????????????????????
ferula to Ty z poznania jesteś???????????????????????????????????????
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a u nas jest juz do poławy górna prawa czwórka a trójki brak:-(
Ferula
Fanka BB :)
BIEDRONKA tak ogólnie to pochodzę z Poznania, do dnia slubu mieszkałam w Poznaniu, a od 5 lat pod Poznaniem, ale to rzut beretem, bo ja teraz sobie na wsi koło Kostrzyna siedzę.Nazwę napiszę, ale to bedzie kupa smiechu-nawet ja do teraz hihram się, jak mówię komuś gdzie mieszkam:-)Siekierki Wielkie-dobre co?(a to jest 7km od Swarzędza, a jakies 16 do Poznania)
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
co do fluoru to ja wyczytałam ze po ukonczeniu roczku dzieciom podaje sie juz po kilka kropel fluaru my mamy przepisany ZYMAFLUOR
aga-j75 u nas z ego co sie orjetuje to wszystkie majowe maja zabki ale wydaje mi sie ze jak lekarz mówił ze macie czas do 15-18 m-ca bo ja tak słyszałam to nie martwcie sie wiem ze ciezko jak wszyscy maja zabki a wy nie ale nadrobicie ponoc im pózniej tym mocniejsze
a u nas po przeglądzie mała popraweczka bo jest czwórka i piataka na górze bez trójki a na dole czwórki wyszły nie pisze na bierzaco bo mała nie lubi zaglądania do buzi wiec ciezko a zabkuje raczej bezproblemowo bez masci i leków...
aga-j75 u nas z ego co sie orjetuje to wszystkie majowe maja zabki ale wydaje mi sie ze jak lekarz mówił ze macie czas do 15-18 m-ca bo ja tak słyszałam to nie martwcie sie wiem ze ciezko jak wszyscy maja zabki a wy nie ale nadrobicie ponoc im pózniej tym mocniejsze
a u nas po przeglądzie mała popraweczka bo jest czwórka i piataka na górze bez trójki a na dole czwórki wyszły nie pisze na bierzaco bo mała nie lubi zaglądania do buzi wiec ciezko a zabkuje raczej bezproblemowo bez masci i leków...
Podziel się: