reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
a mi sie znow pcha osemka (juz 8 lat sie glupia wypycha) Jak nasze maluszki to tak samo boli to im serdecznie wspolczuje. Ja juz ledwo zyje. Nie moge jesc, mowic, a nawet jak szczeka nie ruszam, to boli jak cholera! :(

a+t - po reakcji mojego - obawiam się że ich tak sam boli - mojemu MIrkowi wczoraj leciała krewka z dziąsła koło tego zęba - brrr

och co za dzien glowa mi peka od placzu malej,dzis daly zeby ,mega popalic,zanosila sie placzem i wybuchala nagle wrzaskiem,smarowalam co 3h zelem pomagalo na chwilke,rece ,kregosup mi odpada,i mega zmeczona jestem tak mi smutno,ze nik mi dzi nie mogl pomoc,maz wciaz w kraju,buuuu teskien za nim juz bardzo

jeju, tak czytam o tych zabkach i troche pekam, jak to bedzie u nas...
na razie adas slini sie masakrycznie i gryzie wszystko co dopadnie, zdarza mu sie ryknac ni stad ni zowad, ale nie czesto... dziasla ma twarde, za to jakies takie jasne w srodku, jakby naprawde cos tam juz bylo...

Antoś potwornie sie slini. Wszystko pcha do buzi.

Na bolesne ząbkowanie daje sie dzieciom homeopatyczne czopki Viburcol - firmy Heel w aptece do dostsania

reklama
Do góry