reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
a czy to napewno zabek? moja mala tez takie ma lub podobne i i sie wydawalo ze to sa tylko znaczniki gdzie kiedys beda zeby....ale jestem glupia:(

Gratulacje dla Alusi ;D

Lilith mojej jakiś czas temu zrobiła się taka kropka, tak sobie myślę że to pleśniawka. Musimy do lekarza !!! Podono jak uderzysz łyżeczką i słychać stukanie tzn że to ząbal
U nas ząbków ani widu ani słychu ::)

ŁaŁ, to moze my tez mamy zabki :laugh: ja tez myslam ze to ,jak mowi lilith, znaczniki ::)
Dzies juz dam spokoj, bo dziecko spi, ale jutro koniecznie musze sprawdzic :laugh: ::)

ewe jak to plesniawki to nystatyne niech ci przepisze i nic sie nie przejmuj to normalne.

wesolutka no moja ma takie 2 konkretne linie na dole i na gorze chyba tez...jutro tez zobacze dokladnie lub poprostu spytam lekarza...bo wsumie dziwne bawi sie bawi az tu nagle w placz i sobie pozera paluszki i szarpie nawet buzie:(:(
Ale tak jak mowie myslalam ze te kreseczki 1 to poprostu znaczniki ze tam wyjda kiedys zeby....

reklama
Do góry