reklama
dzis bylo lepiej,ale po poludniu jak sie obudzila plakal pol godziny,ufff i tak m,nie zas uszcypala,ze szok cal reke ma juz w siniakach,czy wasze dzieci szypia???Moja tez ssa dolna arge,a paluszki jej tak samauka ze az wydaje dzwieki,kiedy ja bardzo swedza wchodza cale piescio do buzi,slinotko masakryczny nie nadarzam prac slinakow :
to u mojej to tez moze byc zabkowanie? jak wlansie gryzie bardzo (nie ssie) palce i pcha wszystko do buzi cale piesci jakby ciagle glodna byla a jesc nie chce tzn wloze smoka to chwilke oki a potem krzyzczy straszliwie...slini sie juz tez bardzo jaks ie z nia chodzi to ciurkiem prawie sie leje...marudzi straszliwie no i pozera ta dolna warge...
a co do szczypania to moja jak daje butle i ladnie je to szczypie mnie w cyca...boli jak nie wiem a jak probuje jej zabrac ta reke sciska jeszcze mocniej...do tego szarpie mnie od miesiaca za wlosy okrutnie i sprawia jej to wielka radosc
a co do szczypania to moja jak daje butle i ladnie je to szczypie mnie w cyca...boli jak nie wiem a jak probuje jej zabrac ta reke sciska jeszcze mocniej...do tego szarpie mnie od miesiaca za wlosy okrutnie i sprawia jej to wielka radosc
reklama
A MY MAMY ZABKA!!!!
HURRRRA!!!!
Ja stracilam dzis osemke, a Alusia zyskala jedynke! czyli jednak to budzenie i placze to nie tylko choroba ale i ząbki!
i wcale nie miala rozpulchnionych dziaselek. Jedynie (pisalam Wam, ze czulam takie gorki na dziaslach.
a oto dowod:
HURRRRA!!!!
Ja stracilam dzis osemke, a Alusia zyskala jedynke! czyli jednak to budzenie i placze to nie tylko choroba ale i ząbki!
i wcale nie miala rozpulchnionych dziaselek. Jedynie (pisalam Wam, ze czulam takie gorki na dziaslach.
a oto dowod:
Podziel się: