reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
dzis bylo lepiej,ale po poludniu jak sie obudzila plakal pol godziny,ufff i tak m,nie zas uszcypala,ze szok cal reke ma juz w siniakach,czy wasze dzieci szypia???Moja tez ssa dolna arge,a paluszki jej tak samauka ze az wydaje dzwieki,kiedy ja bardzo swedza wchodza cale piescio do buzi,slinotko masakryczny nie nadarzam prac slinakow ::)

Maxin, trzymaj się!!!

To ząbkowanie nas trochę wykończy. Mleczaków jest 20, więc to razy ok. 7 dni każdy, daje 140 szalonych dni i nocy. Prawie pół roku mamy z głowy ;)

to u mojej to tez moze byc zabkowanie? jak wlansie gryzie bardzo (nie ssie) palce i pcha wszystko do buzi cale piesci jakby ciagle glodna byla a jesc nie chce tzn wloze smoka to chwilke oki a potem krzyzczy straszliwie...slini sie juz tez bardzo jaks ie z nia chodzi to ciurkiem prawie sie leje...marudzi straszliwie no i pozera ta dolna warge...

a co do szczypania to moja jak daje butle i ladnie je to szczypie mnie w cyca...boli jak nie wiem a jak probuje jej zabrac ta reke sciska jeszcze mocniej...do tego szarpie mnie od miesiaca za wlosy okrutnie i sprawia jej to wielka radosc:(

no moja wczesnie rowniez zaczela,ale jeszce nie bylo objawow,ale teraz to maly sajgon,a pewnie bedzie wkieszy,zazdroszcze rodzica ktore dzieci przechodza bezbolesnie

reklama
A MY MAMY ZABKA!!!!
HURRRRA!!!!
Ja stracilam dzis osemke, a Alusia zyskala jedynke! ;) czyli jednak to budzenie i placze to nie tylko choroba ale i ząbki!
i wcale nie miala rozpulchnionych dziaselek. Jedynie (pisalam Wam, ze czulam takie gorki na dziaslach.

a oto dowod:

Do góry