reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
dzis bylo lepiej,ale po poludniu jak sie obudzila plakal pol godziny,ufff i tak m,nie zas uszcypala,ze szok cal reke ma juz w siniakach,czy wasze dzieci szypia???Moja tez ssa dolna arge,a paluszki jej tak samauka ze az wydaje dzwieki,kiedy ja bardzo swedza wchodza cale piescio do buzi,slinotko masakryczny nie nadarzam prac slinakow ::)

Maxin, trzymaj się!!!

To ząbkowanie nas trochę wykończy. Mleczaków jest 20, więc to razy ok. 7 dni każdy, daje 140 szalonych dni i nocy. Prawie pół roku mamy z głowy ;)

to u mojej to tez moze byc zabkowanie? jak wlansie gryzie bardzo (nie ssie) palce i pcha wszystko do buzi cale piesci jakby ciagle glodna byla a jesc nie chce tzn wloze smoka to chwilke oki a potem krzyzczy straszliwie...slini sie juz tez bardzo jaks ie z nia chodzi to ciurkiem prawie sie leje...marudzi straszliwie no i pozera ta dolna warge...

a co do szczypania to moja jak daje butle i ladnie je to szczypie mnie w cyca...boli jak nie wiem a jak probuje jej zabrac ta reke sciska jeszcze mocniej...do tego szarpie mnie od miesiaca za wlosy okrutnie i sprawia jej to wielka radosc:(

no moja wczesnie rowniez zaczela,ale jeszce nie bylo objawow,ale teraz to maly sajgon,a pewnie bedzie wkieszy,zazdroszcze rodzica ktore dzieci przechodza bezbolesnie

reklama
A MY MAMY ZABKA!!!!
HURRRRA!!!!
Ja stracilam dzis osemke, a Alusia zyskala jedynke! ;) czyli jednak to budzenie i placze to nie tylko choroba ale i ząbki!
i wcale nie miala rozpulchnionych dziaselek. Jedynie (pisalam Wam, ze czulam takie gorki na dziaslach.

a oto dowod:

Do góry