reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
dziewczyny a co dajecie dzieciaczkom na te bole zabkowe? zele, czopki, krople?? chce pomalu zaopatrzyc apteczke... :)

a powiedzcie mi, czy wasze maluszki (te które już mają ząbki) tak jakby przygryzały dolną wargę? Zosia prepłakała dziś cały dzień (właściwie nie płakała do tej pory, więc odbieram to jako znak) paluszek w buzi non stop, mniej je. Posmarowaliśmy dziąsełka i tak jakby lepiej-no ale rozpulchnione nie są. Nie wiem, tylko ta warga cały czas "przygryziona".

Prawie bym przeoczyła monent ząbkowania. Mały nie płakał, był spokojny, tylko jak dawałam mu pić z kubeczka to coś zadzwoniło mi o jego ścianki i wtedy ujrzałam wychodzące ząbki. Może dalatego tak się stało, że od kilku dni przez cały dzień gryzł takie suche, grube paluszki ktore przywiozła mu ciocia.

Prawie bym przeoczyła monent ząbkowania. Mały nie płakał, był spokojny, tylko jak dawałam mu pić z kubeczka to coś zadzwoniło mi o jego ścianki i wtedy ujrzałam wychodzące ząbki. Może dalatego tak się stało, że od kilku dni przez cały dzień gryzł takie suche, grube paluszki ktore przywiozła mu ciocia.

ale co podajecie dzieciom? jakie zele i jakie czopki, bo cos mi sie obilo o uszy, ze i czopki sie podaje...? ???

reklama
Do góry