reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
Kiedys zajrzysz znow do buzi a tam pelne uzebienie :D Gratulacje nowych zębali!!!
Ja tez nie zagladam Juleczce do buzki za czesto bo bardzo tego nie lubi a i ja jakos mniej przezywam ze ma tylko 4 zeby. Jak cos wyjdzie to pewnie zauwaze z takim opuznieniem jak mandarynka. :-) :-) :-)

reklama
Napisze tylko ehhh...my nie mamy problemow z zebami tylko z ich brakiem:zawstydzona/y: Niby sa te slady podobno z 5 ale nic sie nie chce wyrznac. To juz chyba jako jedyne dziecko wsrod znajomych i na BB bezzebne...najgorsze sa takie pytania i zdziwienie luzi jak powiem ze nie ma...Takie OJEJ DLACZEGO?? JESZCZE ZADNEGO ZEBA?:wściekła/y: :no:

Oj angie nie martw się Kacperka niania ma wnuczka, który teraz 9 kwietnia będzie miał roczek a pierwszy ząbek wyszedł mu dobier 3-4 tygodnie temu:tak: i w zasadzie to juz ma teraz 3 wybite bo jak się ruszyły to jeden za drugim:-p :-) ;-) Także doczekasz się i ty -i jeszcze będziesz na nie klnąć jak mały będzie ,marudził i płakał:wściekła/y: :wściekła/y: ;-)

a ja mam taki problem z ząbkani ma tych ząbków 7 ale 2 górne dwójki są jakies dziewne ciemne i martwi mnieto jeden lekarz machnoł reką i mówi on sie wybijają jeszcze niech pani sie nie matwi. druga mówi no rzeczywiscei są jakies ciemne moze brał żelazo a ja ze nie!!! i nie wiem :-(

idz do dentysty i spytaj.moze kaze przyjsc z Szymciem...moja ma plame na pierwszych i tez sie martwie.ale to chyba od zymafluoru....

Oleńka, Jakub ma podobnie na górnych dwójkach. Dentystka mówiła, że to lekkie przebarwienia i, jak będą większe, to zanikną. Rzeczywiście - teraz ciemniejszy kolor mają tylko ich końcówki :-)

reklama
Do góry