reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
Gratulacje nowych ząbali :-)
U nas przedwczoraj wyszła druga górna jedynka i teraz idzie dwójka, także niebawem będą 4 zęby u góry i 2 na dole :tak:

Wyszedl 7 zabek.lewa gorna dwojka.Juz od dwoch miesiecy niema za to dolnej lewej 2 i nie wiem czy isc z nia do dentysty czy co...

Gratuluje nowych zabkow!

U nas 11 :-) , a dwunasty w natarciu... Oczywiscie licze "wyklute" zęby, bo czworki sie dlugo wyrzynaja az cale wyjda. Gorne juz miesiac sa na wierzchu i jeszcze dziaselko jest na jednym "cypelku" ząbka (bo czworki maja po 2 cypelki)

Ja to juz poprostu nie moge wchodzic na ten wątek bo niby mam sie nie przejmowac do roku ale to coraz blizej a tu jak nic nie było widac tak nie ma:-( W dodatku wszyskie dzieciaczki do okoła maja ząbki chocby 2, tu na BB tez. Tylko Zosia czarownicy nie miała ale Czrownica sie dawno nie odzywała wiec i Zosi pewnie juz cos wyrosło:confused: Naprawde nie rozumiem dlaczego sie tak dzieje...i mam nadzieje ze mu w koncu cos mu sie wyrznie bo zaczynam sie martwc:zawstydzona/y: :-(

Spokojnie angie - mojej kolezanki synek dostal pierwsze zabki w wieku 10 miesiecy, za to potem w ciagu pol roku wyroslo mu 10 :-)

Angie wczoraj byłam u koleżanki, jej Julka jest w tym samym wieku co nasze dzieci (urodziła się 23 maja 2006) i też nie ma jeszcze ani jednego zęba. Mam Julki wcale się tym nie przejmuje.

reklama
Ja niby to wszystko wiem ale to dziwne takie uczucie jak twoje dziecko jest pod jakims wzgledem wyjatkiem i sie zastanawiasz czy to napewno normalne skoro wokoło wszystkie dzieci maja inaczej...:eek: Ogolnie to sie nie przejmowałam ale ostatnio tak mnie jakos naszło...czy to nie przez to ze tej wit D3 tak mało dawałam przez tą babe i teraz jakas krzywica sie rozwija czy co:confused: :dry:

Do góry