reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
gosiek gratulacje nowego ząbka u Mireczka :-)
U nas ta dwójka coś długo wychodzi :eek: ale dzisiaj Ania jest strasznie marudna i krzyczy strasznie :-( Jak jej posmarowałam to trochę lepiej się zachowuje :tak:

reklama
U nas pierwszy wyszedł jak Wiktorek skończył 5 miesięcy. Teraz ma już 6 ząbków, 4 na górze a na dole tylko 2 i jak narazie nic na tym dole się nie dzieje. Już zaczynam się martwić :-( kiedy zaczną wychodzić dolne dwójeczki ?

Jak napisałam parę dzi temu że my dalej tylko 2 ząbki to zaraz następnego dnia rano wyczułam ząbka. Już się przebił - nawet nie wiem kiedy :-)
Górna jedynka i nie jestem pewna, ale chyba druga górna jedynka też idzie - Ania za nic nie pozwoli sobie zobaczyć do buzi :wściekła/y: Ale wystukałam łyżeczką :-)

reklama
gratulacje nowych ząbków

a u nas dziwnie - wczoraj Weronika dostała gorączki, 39,3, taka biedna była jak wróciłam z pracy :-( no ale apap pomógł szybko... dzisiaj patrzę a jej prawa dolna dwójka wyłazi :eek: a górnych nie ma jeszcze żadnych - trochę nie po kolei, co? :confused:

Do góry