reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
Ania mnie ugryzła dwa razy - na początku jak jej wyszły ząbki. Wtedy gdy już był chyba pusty (może myślała, że jak przygryzie mocniej to jeszcze poleci ;-)). Teraz już mnie nie gryzie.

reklama
mój mnie też od kilku dni gryzie - jest okropny :-:)-:)-( - może idą mu zeby - bo wsadza sobie łapki do buzi i płacze

kurde Maryśka już gryzie sama sibie tak ją swędza dziasła - cała łąpkę sobie pogryzała wariatka. Zebie wyłaż!!!!!

Olafowi dzisiaj wyszla gorna jedynka :))) NARESZCIE bo juz marudzil okropnie hehe
a gryzie mnie czasem paskud i w lozeczko sie wgryza jak sie go postawi przy szczebelkach hihi

A u nas chyba idą dolne dwójki, bo dziąsełka są opuchnięte i była dzisiaj zmierzła (najlepiej żeby ją nosić i przytulać). Bardzo się też śliniła o ciągle wsadzała paluszki do buzi. Jak jej dałam schłodzony gryzak, to się wręcz w niego wessała.

reklama
A u Ani zaczynają wychodzić dolne czwórki, dziąsła są nieźle już nabrzmiałe a mała szaleje i wkłada wszystko do buźki co jej wpada w rączki. Ale kiedy się przebija to wielka niewiadoma bo to strasznie długo trwa, przynajmniej tak było z górnymi dwójkami. Zauważyłam że zaczyna się też coś dziać z trójkami górnymi, ale z tego co wiem to trójki wychodzą po czwórkach dopiero więc myślę że one potrzebują więcej czasu żeby się przebić i pewnie te górne czwórki wyjdą wcześniej.

Do góry