reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
ALUNIA SUPER GARTULACJIE!!!!!!!!! super foteczka ale udalo ci sie zrobic,ja probuje,ale nie ma szan,kreci sie jezyk wypycha cwaniarak

Ewcia no ciezko ciezko,ale jakos daje rade nawet nie mamczasu w ciagu dnia nic do was pisac i tak mi zle z tego powodu,bo zwasze milo poklikac z wasmi,a wieczorkiem to juz parwie nikogo nie ma,buuuu

Maxin, ja dzis jestem wieczorem. Tez nie mialam czasu ani sil przez ostatnie dni pisac, ale juz wlasnie siadlam i nadrabiam zaleglosci ;)
Dziekujemy za gratulacje!
Lilith - te objawy, ktore opisujesz u Judith dokladnie miala Alusia, takze moze postukaj w te kreseczki lyzeczka. Ja zabka znalazlam, bo wsadzilam jej palec do buzi, zeby sobie pogryzla i cos mnie w palec zaklulo, wiec mowie sprawdzam co to moze byc. Patrze, a tam taka wlasnie krecha, no to frrr po lyzeczke i stukalo rowno :D takze to na 100% zebusie :D Ale sie ciesze!!!

maxin78 pisze:
no to sie zaczelo A+t+ CO???????
No wlasnie zastanawiam sie, czy teraz Ala bedzie spokojniejsza skoro sie zabek przebil czy bedzie jeszcze gorzej, bo bedzie rosl i beda pchaly sie nastepne.
Jak bylo u Ciebie? Z tego co kojarze, to Natalcia zaczela mocniej "szalec" jak zabek juz rosl?

jej dziewczyny to myslicie ze to to czy nie...ja juz sama nie wiem...czekam teraz az sie obudzi bo juz miala pol godziny temu pore jedzenia jadla wczensiej o 18.30 i to tez upychalam w nia:(

reklama
Do góry