reklama
ALUNIA SUPER GARTULACJIE!!!!!!!!! super foteczka ale udalo ci sie zrobic,ja probuje,ale nie ma szan,kreci sie jezyk wypycha cwaniarak
Ewcia no ciezko ciezko,ale jakos daje rade nawet nie mamczasu w ciagu dnia nic do was pisac i tak mi zle z tego powodu,bo zwasze milo poklikac z wasmi,a wieczorkiem to juz parwie nikogo nie ma,buuuu
Ewcia no ciezko ciezko,ale jakos daje rade nawet nie mamczasu w ciagu dnia nic do was pisac i tak mi zle z tego powodu,bo zwasze milo poklikac z wasmi,a wieczorkiem to juz parwie nikogo nie ma,buuuu
Maxin, ja dzis jestem wieczorem. Tez nie mialam czasu ani sil przez ostatnie dni pisac, ale juz wlasnie siadlam i nadrabiam zaleglosci
Dziekujemy za gratulacje!
Lilith - te objawy, ktore opisujesz u Judith dokladnie miala Alusia, takze moze postukaj w te kreseczki lyzeczka. Ja zabka znalazlam, bo wsadzilam jej palec do buzi, zeby sobie pogryzla i cos mnie w palec zaklulo, wiec mowie sprawdzam co to moze byc. Patrze, a tam taka wlasnie krecha, no to frrr po lyzeczke i stukalo rowno takze to na 100% zebusie Ale sie ciesze!!!
Dziekujemy za gratulacje!
Lilith - te objawy, ktore opisujesz u Judith dokladnie miala Alusia, takze moze postukaj w te kreseczki lyzeczka. Ja zabka znalazlam, bo wsadzilam jej palec do buzi, zeby sobie pogryzla i cos mnie w palec zaklulo, wiec mowie sprawdzam co to moze byc. Patrze, a tam taka wlasnie krecha, no to frrr po lyzeczke i stukalo rowno takze to na 100% zebusie Ale sie ciesze!!!
No wlasnie zastanawiam sie, czy teraz Ala bedzie spokojniejsza skoro sie zabek przebil czy bedzie jeszcze gorzej, bo bedzie rosl i beda pchaly sie nastepne.maxin78 pisze:no to sie zaczelo A+t+ CO???????
Jak bylo u Ciebie? Z tego co kojarze, to Natalcia zaczela mocniej "szalec" jak zabek juz rosl?
reklama
Podziel się: