reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
to mi jeszcze zostały 2 pary spodni, ale jak siedzę przy biurku to rozpinam spodnie, bo Agata się bardzo burzy - za ciasno jej ;)
spodnie ciążowe są na mnie ciut za duże,a w brzuszku - koszmar - nie ma co się rozciągać jeszcze ;)

to Ty niezła jesteś, Ja - szczypior już dawno (od września) nie wchodzę np. w dżinsy. Zastały mi dresy albo cięzarówkowe

KingaP pisze:
to Ty niezła jesteś, Ja - szczypior już dawno (od września) nie wchodzę np. w dżinsy. Zastały mi dresy albo cięzarówkowe
sama jestem zdziwiona, zawsze byłam "przy kości", mialam tendencję do tycia, a tu tylko 6kg na plusie i mini brzuszek - poszło mi gdzieś w boczki ;) dziewczyny w praacy są w szoku, że to prawie szósty miesiąc i praktycznie nic nie widać ;)
chyba za dużo ciuchów ciążowych kupiłam w sierpniu ;D

może zdążysz jeszcze ponosić. Najgorętszy czas przybierania mamy przed sobą. Ostatnio babeczka na szkole rodzenia (ta z którą mamy gimnastykę) powiedziała, że nie ma potrzeby przybirerać więcej na wadze niż 10-12kg. I ona jest tego przykładem. Z tyłu nie widać, że jestt w ciąży (39tydzień)

KingaP pisze:
może zdążysz jeszcze ponosić. Najgorętszy czas przybierania mamy przed sobą. Ostatnio babeczka na szkole rodzenia (ta z którą mamy gimnastykę) powiedziała, że nie ma potrzeby przybirerać więcej na wadze niż 10-12kg. I ona jest tego przykładem. Z tyłu nie widać, że jestt w ciąży (39tydzień)

też bym tak chciała :) wiem, że jak dużo utyję, będzie mi bardzo ciężko zrzucić, ale co tam, będziemy sie razem z mężem odchudzać ;)

Agatka z Ciebie spije, wczoraj byliśmy na szkole nt. karmienia. Babeczka przestrzegała tylko przed podjadaniem słodkości, bo ponoć jak dziecko je, to mamie też się chce... Trzeba być wyczulonym :D

Moje maleństwo od czasu do czasu wystawia mnie na próby. Testuje wytrzymałość mojej prawej nerki. Ból okropny. Jak nerka już nie może to jest jeszcze niedaleko kość ogonowa. Też dobry sposób, żeby zmusić mamę do tego, by posiedziała lub położyła się w innej pozycji.

reklama
Do góry