reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:bo jak latasz, to dzidź ma świetne klimaty do spania, ciągle go kołyszesz
to lepiej Kinga nie latać potem Dzidzior przyzwyczai się i w realu trzeba będzie ganiać z maluchem na rękach po całym domu i w dzień i w noc (odpukac)
K
KingaP
Gość
kaśka!! to obie miałyśmy wczoraj powód do radości!!
ja urządziłam obiad dla nas i sąsiadów, posiedzieliśmy trochę i pogadaliśmy i jak poszłam się kąpać, chciałam poczytać sobie w wannie książkę ...... i zaczęło się. Byłam w szoku, mój brzuch tak się ruszał, że myślałam, że się popłaczę ze szczęścia. Super widok
ja urządziłam obiad dla nas i sąsiadów, posiedzieliśmy trochę i pogadaliśmy i jak poszłam się kąpać, chciałam poczytać sobie w wannie książkę ...... i zaczęło się. Byłam w szoku, mój brzuch tak się ruszał, że myślałam, że się popłaczę ze szczęścia. Super widok
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja mała krówka też dziś koszmarnie leniwa!!! łaskawie raz puknęła, jak dostała kawałek sernika ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
tak Kasia, wiem - szczególnie słodkie - wybredna glisda a matka niedługo będzie się toczyć, a nie chodzić ;D już i tak mam w domu ksywkę "Grubcia"kaśka76 pisze:Osinka: po prostu chce jeśćsame dobre rzeczy, a jak zaakceptuje, to Ci puknie. ;D
K
KingaP
Gość
osinka!! a chyba Ty najdłużej chodziłaś w swoich normalnych ciuchach...
reklama
Podziel się: