reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
a moje stworzenie zafundowało mi niezły horror. od piątku wogóle go nie czułam. nie chciałam panikować, ale same wiecie..wczoraj zadwoniłam do gina, kazał mi od razu przyjść. razem z położną opieprzyli mnie, że tak długo zwlekałam, więc byłam pewna że ..to już koniec.
okazało się że dzidzia zrobiła sobie jaja z nas wszystkich. wcześniej była ułożona głową do dołu i kopała mnie w brzuch, a teraz jest pupą do dołu a nogi ma gdzieś tam głęboko i kopie mnie pewnie po nerkach. Cieszę się że tak się to skończyło bo byłam bliska rozstroju nerwowego...

kasianka jestem pełna podziwu dla Twoich nerwów...Jak nie czuję ruchów Maleństwa do np. południa to mam już schizę...i czekam na kopniaka i oczywiście już panikuję, że coś jest nie tak ;)

ja staram sie nie panikowac. moge zawsze liczyc na kopniaki wieczorne :) no a jesli juz naprawde dlugo dzidzi siedzialo bez ruchu, to wtedy serwuje mu kubeczek zimnej wody i zawsze sie odzywa po czyms takim ;)

Ara: miejże choć trochę litości - zimną wodą - cieakwe czy Ty byśnie skakała jak by Ci wylali wiadro zimnej wody na głowe?? ;D

Anian ja chyba tylko to tak spokojnie o tym napisałam bo już wiedziałam że jest ok :) ale i tak byłam dziś drugi raz na usg, trochę dokładniejszym i serce tłucze jak szalone, dziecina macha łapkami a nogomi tłucze chyba gdzieć w moje jelita..ale i tak będę spokojniejsza jak się przekręci i nie będę musiała latać na usg żeby stwierdzić że jest wszytstko ok..

reklama
Musimy się uzbroić w cierpliwość, pamiętać, że dzidzia też ma gorsze dni i wogóle to być DOBREJ MYŚLI. ;D ;D ;D

Do góry