reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
Ja też tak uważam, ale i tak stresik jest...Poszalało przez weekend tzn. skopało tatusia i ma już dość... ;)

Moje malenstwo wczoraj w nocy bardzo kopalo a to chyba daltego ze mama ogladala psychologiczny film trzymajacyu w napieciu duzo emocji itd

A mnie się wydaje, że temperament Dzidzi kształtuje się już w naszym brzuszku. Moją bratową tak kopał synek i do dziś diabełek wcielony :D A ja ostatnio dostawałam chyba w nocy po żebrach, bo jak się obudziłam to się nie mogłam po nich nawet dotknąć.... A najlepsze jaja są jak jadę autobusem i nagle się prostuję, bo mnie kopie po żebrach. A jutro na USG - ciekawe jaki kolos :D

mama boo - no to super 8) - moja mała to istna diabliczka - wczoraj szalała cały dzień, na usg dała niezły popis, po kilka razy lekarz robił podchody by dokładnie sprawdzić serduszko i całą resztę ;D
cały dzień, od rana do 3 w nocy miała non stop speeda, dziś to samo, od 7 szaleje ;)

coś mi się wydaje, że Glisdeczka da nam popalić!!! mój temperament!!! ;D

Mam nadzieje, że z tym temperamentem u mnie się nie sprawdzi  :) To by oznaczało, że mój maluch nie usiądzie ani na chwilę.  :laugh:

też wolałabym żeby była spokojna i grzeczna ;) żeby miała temperament mojego męża - cisza i spokój, a tu nic z tego! to moje dziecko od kilku dni chyba nie śpi!!! ;D ::)

reklama
Do góry