reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

osinko!! Twoje dzieciątko uwielbia, jak mama wypoczęta, coś dobrego upichci... Tata szczęśliwy i jest czas na wszystko ;)

reklama
tak na serio - to chyba zanudziłabym się w domu na smierć - dzisiaj było strasznie pusto na bb, cały dzień nękałam mojego Krzyśka na gg - biedak nie mógł przeze mnie pracować ;)
jeśli lekarz stwierdzi, że wszystko ok, będe pracowac, ale nie będę się przemęczać! wywiady nie uciekną, najwyżej będą lekko spóźnione - Fasola najwazniejsza!

ANIK78 pisze:
Maggusia, ja miałam takie bóle od śródbrzusza do podbrzusza, przeszły po ponad godzinnej męce. Lekarz nie wiedział za bardzo co się stało, ale stwierdził, że mam bardzo uważać na swoje ruchy, żeby nie były gwałtowne, więc może dźwignęłaś coś i teraz boli. Jeśli twardnieje Ci brzunio, to weź NO-SPA i się położ. Maggusia i powiedz o tym swojemu lekarzowi przy następnej wizycie ;)
Anik dziekuje za informacje napewno powiem o tym  lekarzowi.Ale raz jak mowilam ze boli mnie brzuch czasami i to bardzo to stwierdzil ze moje malenstwo albo sie przekreca albo ma czkawke i musze wtedy cos wypic.Troche to dziwne ale ok:)

wszyscy byli w szpitalu w szoku ze w tym tygodniu ciazy tak dobrze mi wychodzi ktg i tak mi brzuch pełza ;D

reklama
Moje Maleństwo ostatnio bardzo mocno i często rozrabia i nawet przestało się wstydzić i jak rękę przyłożę do brzucha to łaskawca mnie kopnie.... :) No i tym sposobem...tatuś doczekał się, że dzidzia go konął ::). Takiego roglala na twarzy męża widziałam podczas USG... ;)

Do góry