reklama
K
kasiula matula
Gość
jak na razie dosc spokojny dzien w brzuszku
zobaczymy czy da mi w spokoju usnac czy sie ozywi :laugh:
zobaczymy czy da mi w spokoju usnac czy sie ozywi :laugh:
anian
Fanka BB :)
Ostatnio zauważyłam, że nie wyczekuję ruchów mojego Maleństwa. Jestem w szoku, że tak to olewam :. Ale w sumie CAŁY DZIEŃ czuję, że co jakiś czas się przesunie, stuknie, kopnie... :laugh: Tak więc nie mam powodów do obaw I bardzo dobrze. Ale jak byłam na USG to Małe zaszalało i się wierciło, że aż miło było popatrzeć. A teraz też mnie uwiera....
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Maggusia, ja miałam takie bóle od śródbrzusza do podbrzusza, przeszły po ponad godzinnej męce. Lekarz nie wiedział za bardzo co się stało, ale stwierdził, że mam bardzo uważać na swoje ruchy, żeby nie były gwałtowne, więc może dźwignęłaś coś i teraz boli. Jeśli twardnieje Ci brzunio, to weź NO-SPA i się położ. Maggusia i powiedz o tym swojemu lekarzowi przy następnej wizycie
Mój Ptyś dziś w nocy skopał ojca, bo się późno kładł i wlazł zimny do łóżeczka i położył rękę na moim brzuchu. Pewnie nakopał jeszcze za to, że nie chciał się podzielić z nami piwkiem, a smaka mieliśmy ogromniaaaaaaaaaastego wczoraj na zielonego lesia. ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
pewnie Fasolek był zły, że nie dostał piwka facet to facet
K
kasiula matula
Gość
a moja malutka znowu szaleństwa sie najadła ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
;D fajnie
uwielbiam te ruchy - odkąd jestem w domu, maleństwo jest chyba bardzo zadowolone, bo strasznie bryka
uwielbiam te ruchy - odkąd jestem w domu, maleństwo jest chyba bardzo zadowolone, bo strasznie bryka
reklama
K
kasiula matula
Gość
moze dzis spokojnie usne jak sie teraz malutka wyszleje
Podziel się: