reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
po pierwszym pobycie w szpitalu, nawet mamusia i tatuś mądrzeją...
więc lepiej żeby wbić sobie to do głowy przed szpitalem....

no ale jak wcieram mustelę to się nie da nie głaskać :mad: :( a tak to będę tylko łapki na brzuniu trzymać
a mały fika od 3 w nocy a jak ja wstałam to zwalnia tempo cwaniaczek ;)

U mnie to już są całkowite szaleństwa w brzucholandi...
Wystawia się główka a moze i pupka...kopniaki są już tak mocne ,że czuje je mocno i czasem aż troszkę mnie to boli...brzuszek skacze na wysokość 3-4 cm...wygląda to super...
Widzę jak Mały się przesuwa..chyba mu brakuje miejsca w brzuszku u mamusi

Dzieczynki,mam pytanko- codziennie odczuwacie ruchy o takiej samej intensywnosci,bo ja ostatnio slabiej jakos odczuwam,a bylo juz tak wyraznie.Wiem ze wszystko jest w porzadku,ale jednak zastanawiam sie od czego to zalezy.
No i jeszcze jedno pytanko - ja moge wkleic taki suwaczek z napisem" It`s a girl" ??

Moje Maleństwo dziś ma lenia i mniej je odczuwam niż zwykle. Tak więc pocieszam się, że dzidzia odpoczywa po swoim PIERWSZYM nocnym szaleństwie.

reklama
Do góry