reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Trochę mnie pocieszyłyście dziewczyny, ja ide jutro na usg aby wybadać płeć więc pewnie też zobaczę jak sie rusza ten mój Dzidź!! Bo jak byłam w 11 tygodniu to wariował bardzo. Hmm... Odezwę sie jutro w takim razie.

Pozdrawiam!!

reklama
Mój pierwszy post  :)

U nas 20 tydzień (podobno  ;)).
30/10 pierwszy raz poczułam, że coś się rusza ;-) A 4 dni wcześniej byłam na wizycie i kiedy ginekolog pytała się czy pojawiły się jakieś ruchy, byłam zdziwiona i odpowiedziłam, że nie. Fajne uczucie :-)

WITAM
to również jest moj pierwszy post :)
Wczoraj bylismy na usg, bobas ma 21t i 5 dni i nie ukrywal ze jest chlopczykiem  ;) tata sie cieszył
Synek jak narazie jest grzeczny śpi w nocy a aktywność ruchowa włącza mu sie pod wieczor, wtedy dokladnie czuje co porabia, w jakiej jest pozycji i kiedy prostuje nóżki FANTASTYCZNE UCZUCIE
POZDRAWIAMY

Nasz synuś ostatnio tak buszował, że gołym okiem było widać, jak się brzucholek rusza ;D Śmiesznie to wyglądało. A na usg, jak pani doktor chciała, żeby się poobracał, to udawał strasznie grzecznego i śpiącego. Spryciarz mały!

reklama
moje jest dziś spokojne, umęczyłam je siedzeniem 8 godzin w pracy...
wieczorkiem pewnie da o sobie znać, dziś szalało po 2 w nocy, aż mnie obudziło  ::) teraz pewnie odsypia

wydaje mi się, że je mój mąż obudził, bo codziennie sprawdza czy już go pokopie ;) całą noc śpi z ręką na moim brzuchu i ciągle nasłuchuje :) pewnie dzidziol się wkurzył, bo mu było za gorąco od wielkiej ciepłej łapy męża  ::)

Do góry