reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

no i o d rana kopanie i to jakie aż mąż się zdziwił bo przytuliłam się brzuchem do jego boku i poczuł !!!!!!!

reklama
Hih, zazdroszcze tym, ktorych dzidzie juz mezow skopac potrafia :) Moje albo ma ciagle za duzo miejsca, albo jakies wstydliwe jest ;) Ale za to jak wczoraj ogladalismy "Osaczonego" (Hostage), to niesamowicie sie dzidzius rozruszal i chyba dlugo byl pod wrazeniem, bo dzis o 6.20 rano zaczal fikac koziolki i pare razy poczulam kopniaczki- a szalal chyba z pol godziny :)

moja myszka dziś tylko przez chwilke dała znać o sobie, wczesniej byłam na mega długim spacerze, pewnie wymęczyła się i jej się nie chce ;)
w poniedziałek szalałam po sklepach w Katowicach i też mało co się do mnie odzywała
teraz czuje lekkie pukanie... ::)

Osinka, ja mialam ostatnio jakies 3 dni prawie calkowitej ciszy i juz zaczelam sie martwic, ale jak sie wczoraj maluch rozochocil to dzis od rana przez caly dzien co rusz sie odzywa :) :) :) Te nasze maluszki to chyba teraz tak maja, ze czasem uprawiaja intensywna gimnastyke, a czasem robia sobie wakacje :)

to tak jak i my ;) najpierw szalejemy i np. sprzątamy, a potem tydzień lenistwa ;) tak jest np. u mnie ;) myszorka taka sama ;)

kurcze, mąż całe noce sprawdza mi brzuchol, spi z ręką na nim i cisza, jest zawiedziony, że nic nie czuje!!! ;)

reklama
zaczynają się zachowywać jak tatusie ;)

my imię mamy dla dziewczynki, dla chłopca nic nam do glowy nie przychodzi - chyba nie chcemy znać płci do końca... zakładamy, że będzie to laseczka

wczoraj czułam ruchy, mężyk przyłozył rękę, ale nic nie poczuł, stwierdził, że dzidiza wie kogo kopać, a kogo nie ;D świntuch ;D oczywiście jego dzidzia już kocha bardziej ;D

Do góry