reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
chyba tak, niech sobie leży, przez to ja nie moge normalnie siedzieć, ale co tam
po obiedzie idziemy na długi spacer, może się przemieści
po obiedzie idziemy na długi spacer, może się przemieści
A
azik
Gość
Kinga, czkawka jest wtedy kiedy miarowo dziecko prze kilka, kilkanascie minut czka - tobie wydaje sie ze puka - ale jest to miarowe odczucie (tak jak u dorosłego)
więc jeżeli czujesz że zapukało i przestało i później znowu kopnęło - to nie może być czkawka
więc jeżeli czujesz że zapukało i przestało i później znowu kopnęło - to nie może być czkawka
K
kasiula matula
Gość
i jedziemy od rana szalone wykopy a co będzie cicho siedzieć mozna troszke skopać mamę
a poważnie to wczoraj wieczorkiem poza pokazem dla tatusia tak mnie dziwnie uciskało ze nie mogłam leżeć
a poważnie to wczoraj wieczorkiem poza pokazem dla tatusia tak mnie dziwnie uciskało ze nie mogłam leżeć
Raczej jestem szczupla ale na brzusiu troszke tluszczyku moge miec. Moze wlasnie to jest ten powod. Chociaz mam go niewiele. ale zawsze to jakies pocieszenie,bo martwie sie juz okropnie. Na dodatek brzuszek chyba przestal mi rosnac i denerwuje sie czy aby nic sie tam nie dzieje. Byle dotrwac do 7 list. do usg.ara pisze:monika.g pisze:A ja bym wolala zeby mnie kopalo bez przerwy. Dalej u mnie cisza
monisiu, nie denerwuj sie, doczekasz sie na pewno
a moge sie zapytac jakich rozmiarow jestes?? i jak u ciebie z tluszczykiem na brzusiu, bo moze wlansie tluszczyk ci zaglusza kopniaczki
A
ara
Gość
sluchajcie, bylismy w sobote u znajomych. jechalismy przez caly londyn no i trafilismy na ogromny korek, a co za tym idzie, objazd 20 kilometrowy. ja sie zdenerwowalam, jak zwykle zreszta bo w pewnym momencie znalezlismy sie niewiadomo gdzie. w kazdym razie, moja dzidzia zdenerwowala sie chyba razem ze mna bo tak zaczela szalec, jak nigdy dotad. pozniej przez 3 godziny, jak juz dojechalismy, dawala znac o sobie, pukala, skakala, kopala i robila fikolki, caly wieczor siedzialam z usmiechem od ucha do ucha...
K
KingaP
Gość
Tak też sobie pomyslałamazik pisze:Kinga, czkawka jest wtedy kiedy miarowo dziecko prze kilka, kilkanascie minut czka - tobie wydaje sie ze puka - ale jest to miarowe odczucie (tak jak u dorosłego)
a ja byłam u rodziców i mama i tata wczoraj poczuli kopniaki brzuch mi skakał i gołym okiem było widać jak brzusio faluje i co chwila w różnych miejscach wyrastają guzki, a potem dziadkom przybił piatki i skopał tatusia tak samo rano teraz jest wykończony jak mamusia i idziemy po m jak miłość lulu papapa
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agao - odpoczywaj!!!!
Podziel się: