reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
U nas kiedyś też było sporadyczne, żeby Maluch dał kopa Tatusiowi, a teraz codziennie albo kopie po łapach albo daje pokaz umiejętności widoczny gołym okiem. To jest strasznie niesamowite uczucie - teraz czuję, że to MY a nie JA jesteśmy w ciąży A tak swoją droga to Ja myślę, ze te nasze Bobasy muszą poznać ciepło rączki,ucha bądź buzi Tatusia i się do niego przywyczaić. Nasze Maleństwo jest strasznie ruchliwe i chyba stwierdziło, że jakby się tak dalej miało wstydzić przed Tatą toby się musiała wiecznie nie ruszac, bo ja co chwilę wołałam :"Tu kopie! Przyłóż rączkę !"
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
A jakie mają być ? Pewnie, że są najlepsze Jak ich MAMUSIE :angel
K
KingaP
Gość
anian, myslę, że niedługo już i on poczuje
K
kasiula matula
Gość
moje tatuska tez nie chce jeszcze kopacanian pisze:Fajnie mają Wasi faceci, że mogą czuć Maluszka. Mój, niestety, nie ma tej przyjemności (do czasu). Nasze Maleństwo nie ma jeszcze takiej siły, żeby było widać "szlak po jakim się rusza" ani żeby go Tatuś poczuł.
a teraz mamy kilka spokojniejszych dni zmęczyło sie :laugh:
reklama
A
azik
Gość
a mój znowu siadł na jelitkach...
mysłałam że wczoraj sie nie wyprostuje... łobuz jeden... nawet dzieci były grzeczniejsze na lekacjach... chyba było po mnie widać że coś mnie boli.. i odzi wo nie wykorzystały tego... moze pozostały im jakieś ludzkie uczucia
mysłałam że wczoraj sie nie wyprostuje... łobuz jeden... nawet dzieci były grzeczniejsze na lekacjach... chyba było po mnie widać że coś mnie boli.. i odzi wo nie wykorzystały tego... moze pozostały im jakieś ludzkie uczucia
Podziel się: