reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

to nie tak kinga ja już tłumaczę : to ten mały gnojek tak od soboty imprezował że ja ani nie mogłam spać ani nic bo walił tak że aż mi się słabo robiło a dzisiaj jest jakiś niemrawy ledwo kopie więc myślę że się wyszałał i teraz śpi imprezowicz- to on robi balangi w swojej chałupie czyli u mnie w brzusiu ja jestem grzeczna śpię jem i się byczę ;D

reklama
zawsze tak napiszę ze każdy inaczej to odbiera mam talent no nie??? ja jestem grzeczna dbam o siebie noszę wielie gacie=bokserki damskie, długie setry golfy nie piję nie palę wpieprzam warzywka i owoce i białko zaraz idę po mleczko ale dzisiaj chyba strzelę kakao ::)

Agao: a strzel sobie kakao, dziś Ty poimprezuj z kakao skoro Dzieciątko odsypia imprezki. a w sumie nie wiem czy kakao dobra na kaca - zobaczymy co na to Twoje Bobo ;D

agao pisze:
zawsze tak napiszę ze każdy inaczej to odbiera mam talent no nie??? ja jestem grzeczna dbam o siebie noszę wielie gacie=bokserki damskie, długie setry golfy nie piję nie palę wpieprzam warzywka i owoce i białko zaraz idę po mleczko ale dzisiaj chyba strzelę kakao ::)

my Cie po prostu zmuszamy do rozmowy, bo Ty taaaka cicheńka i skromna.... :p

monika.g pisze:
ara pisze:
monika nic sie nie denerwuj. dzidzia na pewno sie rusza, a ty pewnei jestes tak zabiegana ze nawet nei czujesz.

ja wczoraj dostalam takiego kopniaczka, ze nawet pod reka poczulam :) w koncu ... :D
Ara,ja nie jestem zabiegana. Siedze w domku. Buuuu... BOJE SIE jak cholera. Przesunelam sobie nawet termin usg polowkowego z 14 listopada na 7 list. Wszystkie juz czuja Dzidziusie a ja nieeeee. :(

monika, mi polozna powiedziala ze tak naprawde to ruchow zaczynamy byc swiadome w 22, 24 tygodniu, takze nei denerwuj sie. zaloze sie ze jeszcze kilka dni i poczujesz. a i do usg szybko zleci :)

reklama
Do góry