to nie tak kinga ja już tłumaczę : to ten mały gnojek tak od soboty imprezował że ja ani nie mogłam spać ani nic bo walił tak że aż mi się słabo robiło a dzisiaj jest jakiś niemrawy ledwo kopie więc myślę że się wyszałał i teraz śpi imprezowicz- to on robi balangi w swojej chałupie czyli u mnie w brzusiu ja jestem grzeczna śpię jem i się byczę ;D
reklama
K
KingaP
Gość
aaaaa!! no to mnie uspokoiłaś
zawsze tak napiszę ze każdy inaczej to odbiera mam talent no nie??? ja jestem grzeczna dbam o siebie noszę wielie gacie=bokserki damskie, długie setry golfy nie piję nie palę wpieprzam warzywka i owoce i białko zaraz idę po mleczko ale dzisiaj chyba strzelę kakao :
K
KingaP
Gość
agao pisze:zawsze tak napiszę ze każdy inaczej to odbiera mam talent no nie??? ja jestem grzeczna dbam o siebie noszę wielie gacie=bokserki damskie, długie setry golfy nie piję nie palę wpieprzam warzywka i owoce i białko zaraz idę po mleczko ale dzisiaj chyba strzelę kakao :
my Cie po prostu zmuszamy do rozmowy, bo Ty taaaka cicheńka i skromna....
K
kasiula matula
Gość
wczoraj bylo spokojnie za to dzisiaj kopie i kopie i kopie........
A
ara
Gość
monika.g pisze:Ara,ja nie jestem zabiegana. Siedze w domku. Buuuu... BOJE SIE jak cholera. Przesunelam sobie nawet termin usg polowkowego z 14 listopada na 7 list. Wszystkie juz czuja Dzidziusie a ja nieeeee.ara pisze:monika nic sie nie denerwuj. dzidzia na pewno sie rusza, a ty pewnei jestes tak zabiegana ze nawet nei czujesz.
ja wczoraj dostalam takiego kopniaczka, ze nawet pod reka poczulam w koncu ...
monika, mi polozna powiedziala ze tak naprawde to ruchow zaczynamy byc swiadome w 22, 24 tygodniu, takze nei denerwuj sie. zaloze sie ze jeszcze kilka dni i poczujesz. a i do usg szybko zleci
reklama
Podziel się: