reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

no moj to sie robi cwaniaczek taki maly cwaniaczek-w nocy stukal pukal do mamy "hallooooooooo zgniatasz mi moj pokoik",no i buszowal

reklama
Moja Fasola zaczęła szaleć ok 23, po północy usnęłam, a o 7 jak budzik dzwonił to i Fasola stukała. potem się wyjeździła autkiem, więc było spanko, a teraz puka od czasu do czasu.

W sumie to Wam współczuję, jak Was dziecię kopie przez noc. Jak ON (ONA) potem też tak będzie dawała?Moja dzidzia odzwywa się do mnie nad ranem (5 minut przed budzikiem) a potem jak ma ochotę. Ale noce daje mi przespać!

monika.g pisze:
A ja bym wolala zeby mnie kopalo bez przerwy. Dalej u mnie cisza :(

monisiu, nie denerwuj sie, doczekasz sie na pewno :)
a moge sie zapytac jakich rozmiarow jestes?? i jak u ciebie z tluszczykiem na brzusiu, bo moze wlansie tluszczyk ci zaglusza kopniaczki :)

ja na szczescie tez cale noce przeypiam , malutka jest najaktywniejsza w dziec, miedzy 12-15, a tak to od czasu do czasu da znac ze wszystko w porzadku.

monika.g pisze:
A ja bym wolala zeby mnie kopalo bez przerwy. Dalej u mnie cisza :(
:) :) ;) ;) :) :) ;) ;)
Monika GŁOWA DO GÓRY już za niedługo poczujesz swoje Maleństwo! A teraz nie myśl o tym cały czas, bo może już swojego dzidziusia stresujesz, że masz TAKIE WYMAGANIA (? :-[)

A Mój Rafałek dzisiaj "bawił" się z dzidzią. Maleństwo zaczęło podkopywać mu ręke a on wtedy zaczął delikatnie naciskać i wyczuł nóżkę. Oboje mieliśmy niezły ubwa, bo Kruszynko kopała i uciekała przed Tatusiem ..... Słodkie to ...... Też tak macie, ze od kiedy i Wasi mężczyźni poczuli też Bobasa to bardziej emocjonalnie zaczęli do tego podchodzić - całkiem jak my - MAMY :D

mój dzidzi jak czuje wielką łapę taty to milknie a jak tata przykłada policzek albo ucho to dostaje tak że aż się dziwi,mężulo twierdzi że dzidzia wybiera wrażliwe części ciała i działa z zaskoczenia ;) wczoraj bawiłam się z maluchem mąż też nagle z jednej strony pępka urosła asymetryczna górka jak delikatnie dotknęlam popełzła w drugą stronę i tak kilka razy nie wiem co maluch tam wypychał nogi ręce plecki pupę czy główkę :laugh:

reklama
Do góry