reklama
A
ara
Gość
monika.g pisze:A ja bym wolala zeby mnie kopalo bez przerwy. Dalej u mnie cisza
monisiu, nie denerwuj sie, doczekasz sie na pewno
a moge sie zapytac jakich rozmiarow jestes?? i jak u ciebie z tluszczykiem na brzusiu, bo moze wlansie tluszczyk ci zaglusza kopniaczki
anian
Fanka BB :)
monika.g pisze:A ja bym wolala zeby mnie kopalo bez przerwy. Dalej u mnie cisza
Monika GŁOWA DO GÓRY już za niedługo poczujesz swoje Maleństwo! A teraz nie myśl o tym cały czas, bo może już swojego dzidziusia stresujesz, że masz TAKIE WYMAGANIA (? :-[)
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
A Mój Rafałek dzisiaj "bawił" się z dzidzią. Maleństwo zaczęło podkopywać mu ręke a on wtedy zaczął delikatnie naciskać i wyczuł nóżkę. Oboje mieliśmy niezły ubwa, bo Kruszynko kopała i uciekała przed Tatusiem ..... Słodkie to ...... Też tak macie, ze od kiedy i Wasi mężczyźni poczuli też Bobasa to bardziej emocjonalnie zaczęli do tego podchodzić - całkiem jak my - MAMY
mój dzidzi jak czuje wielką łapę taty to milknie a jak tata przykłada policzek albo ucho to dostaje tak że aż się dziwi,mężulo twierdzi że dzidzia wybiera wrażliwe części ciała i działa z zaskoczenia wczoraj bawiłam się z maluchem mąż też nagle z jednej strony pępka urosła asymetryczna górka jak delikatnie dotknęlam popełzła w drugą stronę i tak kilka razy nie wiem co maluch tam wypychał nogi ręce plecki pupę czy główkę :laugh:
reklama
K
KingaP
Gość
No co Ty? JUŻ?
Mój Rafi też przed spaniem otrzymuje kopy w rękę lub ucho i cieszy się baardzo, mówi, opowiada fajne to
Mój Rafi też przed spaniem otrzymuje kopy w rękę lub ucho i cieszy się baardzo, mówi, opowiada fajne to
Podziel się: