reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja chyba sie sadowiła do spania, bo teraz cisza... wcześniej czułam leciutce dotykanie cudne to jest
M
monika_pk
Gość
moje tez zasneło ...zacznie pewnie swoje harcr po 24...jak zawsze
K
kasiula matula
Gość
a moja dzidzia coś dzisiaj dlugo spi
kazdego dnia juz dawno dostawalam kopniaki
kazdego dnia juz dawno dostawalam kopniaki
A
ara
Gość
coraz czesciej czuje to stukanie wlasnie
wa wieczorem to mnie normalnie dzidzia bije a ja sie smieje za kazdym razem a uczucie wcale neiprzypomina motylkow, dla meni to pekajace banki z powietrzemw brzuchu
wa wieczorem to mnie normalnie dzidzia bije a ja sie smieje za kazdym razem a uczucie wcale neiprzypomina motylkow, dla meni to pekajace banki z powietrzemw brzuchu
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
A moje dzidziątko wieczorem śpi jak Aniołek a zawsze już o 10 rano mnie budzi, ale dzisiaj to wyjątkowo...... Nie umiem się nadziwić co ono takie ruchliwe ! To już nie są delikatne ocierania się itd tylk0o mocne kopy po lewej. Osttanio doszłam do wnioku, że MAleństwo chyba nie jest zupełnie położone poprzecznie tylko jakby na ukos, bo główką w dole uderza a nóżki podkopują mamie lewy bok na wysokości pępka Rozkoszne uczucie
reklama
K
KingaP
Gość
Ponoć warto przypatrywać się kiedy nasze dzieci są najbardziej ruchliwe. To samo bedzie, jak już urodzą się. - to wniosek młodego ojca - naszego kolegi
Podziel się: