A ja stwierdzilam, ze trzeba walczyc o swoje- i tak moj kregoslup bedzie musial duzo wytrzymac, dlaczego niby mam go nadmiernie nadwyrezac dlugo stojac w kolejkach? I tak np. w Auchan sa kasy (do 10 produktow i kasy hurtowe), w ktorych kobiety w ciazy sa obslugiwane bez kolejki. Tylko w tych kasach to przysluguje. Ostatnio jak robilam zakupy wcale nie czekalam az mnie ktos w takiej kasie przepusci (juz sie nauczylam ze tego nie robia, mimo ze zawsze kurtke rozpinam, zeby bylo widac o co chodzi), tylko po prostu przeszlam obok ludzi do kasjerki, mowiac tylko grzecznie, ale stanowczo "przepraszam" i wylozylam swoje produkty na tasme. Nie wiem czy ludzie zrozumieli dlaczego tak zrobilam, ale nikt nie protestowal. Jezeli nie maja ochoty na przepuszczanie, to moga wybrac kasy, w ktorych kobiety w ciazy nie maja przywilejow.
reklama
aniam ja tez tak robię, jak stałam raz za laską która miała przetłuszczone śmiersdzace włosy to myślałam że padnę kasjerka na mni spojrzała i zapytała co mi bo jakaś zielona jestem i mnie poprosiła do kasy gdyby tego nie zrobiła to bym wymiotow na głowę słowo daję, a na pocztach w urzedach i bankach ładuje sie pierwsza nigdy nie miałam do tego cierpliwości wiec teraz korzystam
wodniczka22
Fanka BB :)
Moja dzidzia już poszła spać....spokój i cisza w brzuszku...no po tak obfitej kolacji to i mamusi sie oczka już zamykaja....
Dobranoc
Dobranoc
wodniczka22
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj Motylek obudził sie o 8:30 i odrazu taka poracja kopniaczków ,że ho ho
Potem spokój...teraz jak siedzę przed komputerkiem to znowu zaczyna szaleć...ale dużo dużo delikatniej kopie
Potem spokój...teraz jak siedzę przed komputerkiem to znowu zaczyna szaleć...ale dużo dużo delikatniej kopie
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ale macie fajnie dziewczyny ze swoimi Fasolkami! moja jest jeszcze cichutka, albo może ja jestem taka zalatana i swojej nie słyszę i nie czuję? też chcę czuć ruchy!!!!
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Maggusia, w końcu się doczekamy i my.
Podziel się: