reklama
A
azik
Gość
on się mało onie rusza...
to ty odczuwasz tak mało...
nie zawsze jak pływasz w basenie to odbijasz się od dna i ścianek... czasami po prostu sobie lezysz na materacu i delikatnie plumkasz nózkami....
to tak samo...
za miesiąc to już będzie problem jak nie poczujesz minimum 50 ruchów dziennie (bo już nie będzie miejsca na materacyk), ale teraz sie nie martw.
to ty odczuwasz tak mało...
nie zawsze jak pływasz w basenie to odbijasz się od dna i ścianek... czasami po prostu sobie lezysz na materacu i delikatnie plumkasz nózkami....
to tak samo...
za miesiąc to już będzie problem jak nie poczujesz minimum 50 ruchów dziennie (bo już nie będzie miejsca na materacyk), ale teraz sie nie martw.
A
azik
Gość
teraz jeszcze falami, tak jak ty
jak sie rusza - to jak diabeł
jak śpi to śpi
i pamiętaj że nasz ruch usypia maluszka
jak sie rusza - to jak diabeł
jak śpi to śpi
i pamiętaj że nasz ruch usypia maluszka
K
kasiula matula
Gość
moje maleństwo czeka az zrobie śniadanie zawsze jak jem to rozpoczyna swój dzień i lecą fikołki
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Moje Boo tak mocno kopie, że Rafał już widzi już bez żadnego problemu. Wczoraj gdy oglądaliśmy film, to jak zobaczył to powiedział " to ona jest aż tak ruchliwa ???". Kiedyś nie czułam na przykład nie czułam Naszej Kruszynki jak chodziłam czy siedziałam, dopiero wieczorem jak się położyłam. Teraz Maleństwo zawsze kopie w autobusie lub tramwaju (chyba nie lubi) i wogóle cały dzień ją czuję. Tak strasznie to lubię, że sobie nie wyobrażacie..... Normalnie kocham być kopana Sado maso
reklama
witam Mama Boo, juz myslalam, ze sama tutaj piszeNasza corcia tez kopie wszedzie, i bardzo czesto, czasami tak mocno, ze muysze przysiasc w autobusie np.
a w sprawie autobusow tak mnie teraz naszlo, czy ludzie ustepuja Wam miejsca brzuchatki??
a w sprawie autobusow tak mnie teraz naszlo, czy ludzie ustepuja Wam miejsca brzuchatki??
Podziel się: