reklama
A ja juz cos czuje i prawie jestem pewna, ze to sa ruchy a co za tym idzie cos takiego czulam juz od 12 tygodnia (tylko ze wtedy raz na kilka dni a teraz wlasciwie codziennie - no i wtedy nie bylam pewna czy to aby nie jelitka, ale teraz czuje to samo, wiec jednak to nie jelitka)- no ale na pewno nie sa to kopniaczki.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Snism, ale Ci dobrze! muszę jakoś zmotywować moją fasolinkę - mały leniwiec
Moze to ma znaczenie gdzie dzidzius sie umiejscowil ? Bo mi lekarz cos wspomnial (wlasciwie bardziej mowil do siebie niz do mnie wiec nie umiem do konca powtorzyc), ze jest z przodu - tylko nie wiem co, lozysko? Bo jesli chodzi o warstewke tluszczyku na brzuszku to akurat mam jej sporo (mi sie tluszczyk glownie na brzuchu zawsze odkladal),
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
w środę idę do lekarza, to go pomęczę!
wodniczka22
Fanka BB :)
Dziewczynki nie martwcie się....ja dopiero poczułam ruchy w 19 tygodniu...a moja koleżanka dopiero w 23...takze nie ma reguły ;D
Rany, ale numer- przed chwila zdaje sie ze dostalam 3 pierwsze kopniaczki. Pisze zdaje sie, bo byly bardzo delikatne, ale jednak to chyba kopniaczki. W kazdym razie cos innego niz dotychczas! :laugh: :laugh: :laugh: Ale fajnie :laugh:
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Aniam - gratulacje!gratulacje!!!
reklama
K
kasiula matula
Gość
ANIAM to super jak poczujesz je jutro i pojutrze to bedziesz juz pewna
ja tek mialam
ja tek mialam
Podziel się: