reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
A ja juz cos czuje i prawie jestem pewna, ze to sa ruchy a co za tym idzie cos takiego czulam juz od 12 tygodnia (tylko ze wtedy raz na kilka dni a teraz wlasciwie codziennie - no i wtedy nie bylam pewna czy to aby nie jelitka, ale teraz czuje to samo, wiec jednak to nie jelitka)- no ale na pewno nie sa to kopniaczki.

Moze to ma znaczenie gdzie dzidzius sie umiejscowil ? Bo mi lekarz cos wspomnial (wlasciwie bardziej mowil do siebie niz do mnie wiec nie umiem do konca powtorzyc), ze jest z przodu - tylko nie wiem co, lozysko? Bo jesli chodzi o warstewke tluszczyku na brzuszku to akurat mam jej sporo (mi sie tluszczyk glownie na brzuchu zawsze odkladal),

ja moje maleństwo czulam tak se od jakichs 2 tygodni. A teraz to jak mnie kopie i wypina to czasami az boje sie myslec jak mnie bedzie kopać za kilka tygodni. Ze starsza córka miałam " poobijane" zebra ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D

Rany, ale numer- przed chwila zdaje sie ze dostalam 3 pierwsze kopniaczki. Pisze zdaje sie, bo byly bardzo delikatne, ale jednak to chyba kopniaczki. W kazdym razie cos innego niz dotychczas! :laugh: :laugh: :laugh: Ale fajnie :laugh:

reklama
Do góry