reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
jakis tydzien temu mialam dwa spokojne dni az zaczelam sie martwic
jak widać jeszcze nie urodziłam a dzidzia odpoczela i ozywila sie na nowo ;D

mokkate pisze:
kasiula matula pisze:
he hee to nie moj pomysł podłapałam od Osinki

No to mam nadzieję, że Osinka go nie opatentowała, bo będę mieć problemy. :D :D :D
Najwyżej poprosze Kogę, żeby mnie broniła w sądzie za złamanie praw autorskich. :D

;D ;D ;D
mam wyśmienity humor, więc wybaczam!!!
od 10-15 przeryczałam, bo mi się popsuła nowa maszyna do szycia! ale wrócił mój kochany mężyk, rozkręcił ją i już działa!!! jakieś 2 śruby się poluzozwały :-)
najpierw na dzień dobry dostałam opiernicz, bo zadzwoniłam do niego z rykiem, on biedny przestraszył się, że coś mi się stalo, a ja histeria że nie mogę uszyć pościelki dla Agaty ;-)

mokkate pisze:
Osinko- jesteś niesamowita :D :D :D
Wyobrażam sobie, jak się musiał zdenerwować. Pewnie myślał, że rodzisz. ;D

:D najpierw pomyślał, że znowu zwichnęłam kolano
w domu nakrzyczał na mnie, że nie histeryzowałam przy upadku, zwichnięciu, przy czekaniu na narkozę, a przejmuję się głupią maszyną do szycia ;) pewnie znowu przybędzie mu biednemu kilka sowych włosów przeze mnie i moje pomysły :laugh:

kasiula matula pisze:
oj
niespokojna noc
juz dawno nie baraszkowała w nocy a tu prosze ie ma spania mamciu ;D

Moja panienka nigdy w nocy nie baraszkuje,zawsze jest bardzo grzeczniutka,ae i tak sie znajda inne powodu do niewyspania sie.A dzis tez niezbyt aktywna jest.Tylko na pecherz mi caly czas siada ::) ::)

reklama
znalazłam sposób na rozruszanie swojego chłopczyka - gra na gitarze wpływa na niego pobudzająco ;D

Do góry