reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Hih, to moja malutka spioch niesamowity ;D Zwykle budzi sie miedzy 11 a 13-ta :) A potem wieczorem, okolo 22 tez lubi poszalec.

reklama
dziś strasznie się buntował na ktg - podobnie jak Karolina Kingi - chyba nie lubi tego badania ;D

u nas polozne nei kaza liczyc ruchow, bo mowia ze to zalezy od dziecka, trzeba zwracac uwage na ruchy ale nie nalezy spodziewac sie 10 na godzine.

a moj maluch sciemnie jak moze na usg i ktg kimono-tak twardo spi ze nie idzie go dobudzic a jak wyjde z gabinetu to sie wierci

Ale się Młode rozkopało....brrrrrrrrrrrrrr siedzę przed kompem i nie wiem jak długo uda mi się jeszcze taka "sztuczka". :laugh: :laugh: :laugh: Pręży się i wygina...i już mi smutno, że za niedługo tak już nie będzie... :( :( :(i zamiast katować moje wnętrze ;) dzidzia będzie katować uszy... ;D ;D ;D

Już to gdzieś pisałam ale chciałabym jak słonica chodzić w ciąży - tak mi dobrze z tym. Olewam fakt że wszystko mnie boli że do kibla gonie jak powalona i że mam dietę cukrzycową ale jak [pomyśle że już to się kończy to wyć mi się chce :(:(:(

a ja juz sie doczekac nie moge kiedy dotkne te male paluszki,zobacze male usteczka nosek.........tak na zywo
ale kopniaczkow bedzie szkoda oj bedzie

reklama
Aniam nie namawiaj bo jak tak dalej pójdzie to do końca życia w ciąży chodzić będę :):):) tylko kto mi potem na stare lata dzidziola zrobi :) ?????

Do góry