reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

moja malutka też jest bardzo grzeczna, zasypia około 22-23 i śpi całą noc, budzi się o 6-7 rano :) kochane dziecko!!!
niekiedy tylko w nocy, jak przytulę się do pleców męża, to go zaczepia ;) (dla uciechy tatusia) :D muszę tak codziennie zasypiać hihihi

reklama
A moje dziecko dzis jest tak okropnie spokojne ze juz nie wiem co mam robic.Zastanawiam sie czy nie zadzwonic do gina albo nie udac sie do szpitala.Czy mozliwe ze do tej pory miala tylko przez pare minut czkawki i dwa razy sie ruszyla?Czy ktoras z Was juz miala takie dni??

iwosz pisze:
znalazłam sposób na rozruszanie swojego chłopczyka - gra na gitarze wpływa na niego pobudzająco ;D

jak ja bym zaczęła grać na gitarze, to Karolina wystawiłaby pewnie swoją gówkę i powiedziała: BIJ, ALE NIE GRAJ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

benita_29 pisze:
A moje dziecko dzis jest tak okropnie spokojne ze juz nie wiem co mam robic.Zastanawiam sie czy nie zadzwonic do gina albo nie udac sie do szpitala.Czy mozliwe ze do tej pory miala tylko przez pare minut czkawki i dwa razy sie ruszyla?Czy ktoras z Was juz miala takie dni??

spokojnie nie denerwuj się , rozbryka się pewnie wieczorem, ja już zaliczyłam kilka takich schiz a mały zawsze zaczynał szaleć wieczorem ;)

osinka pisze:
benita
zjedz i wypij  może cos słodkiego - na moją to działa!
poleż trochę, popukaj do malucha, może śpi :)

Juz to zrobilam-zjadlam batonika i polezalam na lewym boczku-zaczela sie ruszac- 13 ruchow przez te godzine,ale teraz znowu nic.Przed poludniem tez nic.Wczoraj tez byla aktywna tylko kolo 14.Wieczorem sie umowilam ,pojade na to KTG i zobaczymy.

podejrzewam też pogodę -moja mała glisda też dziś siedzi cicho, co jakiś czas się poprzesuwa, a wczoraj tak szalała, że przestaliśmy oglądać film, bo jej wyczyny były ciekawsze :D
dzisiaj odpoczywa :)

reklama
Do góry