reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
no wlasnie a co potem zrobic z tymi za malymi juz pieluszkami no nie?? tym bardziej ze tez tak do konca nie da sie okreslic jaka wage bedzie mial maluszek jak sie juz urodzi
K
kasiula matula
Gość
moja dzidia ostatnio dosc spokojna ale czuje jej baraszkowanie wiec jestem spokojna
sylwia532
Fanka BB :)
no z tymi ruchami dzis mnie maly lekko zdenerwowal-bylam na ktg i jeden ruch lezalam na wszystkie mozliwe strony-polozna mowila ze nieciekawie ze niedobrze(moze zapadl w gleboki sen??????),przyszedl doktorek i powiedzial ze zapis prawidlowy i jezeli czuje ruchy w domciu to jest ok-wyszlismy z ktg i od razu lomot kop kop kop ;D,ale sie zmartwilam...........a i wyszly mi skurcze.............nastepne ktg za tydzien
maga_86
mama jagódki ciągutki
mi na wtorkowej wizycie ginka dała kartę na której mam zapisywać monitoring ruchów mojej malutkiej, a ona przekorna...tak jak wcześniej ruszała się non stop teraz kilka razy raczy mnie laskawie kopnąć, i to zz regóły po dobrym jedzonku ;D
K
kasiula matula
Gość
spryciula ty jej coś dobrego to ona tobie też
nie ma za darmo
nie ma za darmo
koga
Mama Maksa i Julka
mój się rusza po prostu non stop - jak bym miała jego ruchy liczyć to bym nie mogła jeść, spać ani nic innego robić - czy chodzę, czy stoję, czy leżę - ciągle się wierci - że już w ogóle nie zwracam uwagi - no chyba, że schowa mi stópki pod żebra
nadpobudliwy jakiś czy co??
nadpobudliwy jakiś czy co??
reklama
Podziel się: