reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

U nas tez w Rossmanie sa najtańsze Pampersy. Wzięłam 44 szt. tych najmniejszych, a potem zobaczymy. Bo podobno bywają takie dzieci, które już po kilku dniach potrzebują tych 3-6kg.

reklama
no wlasnie a co potem zrobic z tymi za malymi juz pieluszkami no nie?? tym bardziej ze tez tak do konca nie da sie okreslic jaka wage bedzie mial maluszek jak sie juz urodzi

no z tymi ruchami dzis mnie maly lekko zdenerwowal-bylam na ktg i jeden ruch lezalam na wszystkie mozliwe strony-polozna mowila ze nieciekawie ze niedobrze(moze zapadl w gleboki sen??????),przyszedl doktorek i powiedzial ze zapis prawidlowy i jezeli czuje ruchy w domciu to jest ok-wyszlismy z ktg i od razu lomot kop kop kop ;D,ale sie zmartwilam...........a i wyszly mi skurcze.............nastepne ktg za tydzien

mi na wtorkowej wizycie ginka dała kartę na której mam zapisywać monitoring ruchów mojej malutkiej, a ona przekorna...tak jak wcześniej ruszała się non stop teraz kilka razy raczy mnie laskawie kopnąć, i to zz regóły po dobrym jedzonku ;D

ja spałam po południu i czułam, że Fasol coś sobie kombinuje w swoim domku. ale nie było mocnych żebym sięobudziła. ;D

mój się rusza po prostu non stop - jak bym miała jego ruchy liczyć to bym nie mogła jeść, spać ani nic innego robić - czy chodzę, czy stoję, czy leżę - ciągle się wierci - że już w ogóle nie zwracam uwagi - no chyba, że schowa mi stópki pod żebra ;)
nadpobudliwy jakiś czy co??

reklama
kurczę ten mój gin jakiś zacofany czy co o żadnym ktg niec nie mówił o ruchach też nie idę na wizytę w poniedziałek nie wiem co o nim myśleć ?????????????

Do góry