reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

a mój znowu max się rozpycha nogami to mi napewno nie długo przebije któryś bok tak mnie to boli że szok jak się rzociąga i z jednej strony wypycha nogi a z drugiej plecy to padam z bólu

reklama
A mój dzisiaj jakiś spokojny... Nakarmiłam go drażami mlecznymi aby trochę się poruszał a on nic - może jest w szoku? ;D (raczej go słodyczami nie rozpieszczałam w ciągu tych 8 miesięcy)

miałam nadzieję, że ja zjem a on spali ;D ;D ;D a tu kicha - muszę się sama poruszać ::)

zaczął spalać ok. północy, ale też tak jakoś na spokojnie - a ja miałam przez to WIELKĄ zgagę. Mały skubaniec - muszę z nim porozmawiać, że takie rzeczy to się robi wczesnym wieczorem a nie w środku nocy... ;D ;D ;D Muszę go jakioś rozruszać, bo kiepsko mu to idzie ostatnio.

machnął skubany trzy razy tyłkiem wokół pępka i cisza!! To pewnie tak ku mojej spokojności ;) (nie zaczepiałam go - naprawdę)

iwosz pisze:
machnął skubany trzy razy tyłkiem wokół pępka i cisza!! To pewnie tak ku mojej spokojności  ;) (nie zaczepiałam go - naprawdę)

mój też jakiś niemrawy, najpierw przez dwa dni i noce szalał jak pijany zając ;D, a teraz postanowił udawać , że go wcale tam nie ma ???, idziemy dzisiaj do szkoły rodzenia-wreszcie , bo jeszcze chwila a bym się nie wyrobiła przed porodem-ciekawe jak będzie ::)

powiedziałam małemu, że ma godzinę na rozruszanie - zagroziłam, że pojedziemy do lekarza jak bedzie tak cicho; nie rusza go ani pukanie, ani śniadanie; zobaczymy co on na to? ;)

reklama
Do góry