reklama
ivka76
Fanka BB :)
To chyba taki kiepski dzień, bo i mój Szymuś jakiś taki cichszy niż zwykle. Jednak idziemy dziś do ginki, więc już ona go pewnie rozrusza
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja niestety nie ma kiepskiego dnia o 7 wypiłam herbatę z malinami - ona też, potem miała chyba z pół godziny czkawkę
potem cieszyła się, że czkawka mineła i szalała, w końcu dała mi zasnąć, ale teraz dyskretnie rozpycha się tak, aż mi oczy na wierzch wychodzą
potem cieszyła się, że czkawka mineła i szalała, w końcu dała mi zasnąć, ale teraz dyskretnie rozpycha się tak, aż mi oczy na wierzch wychodzą
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No właśnie czy Wasze maleństwa też mają takie długie czkawki po kilka razy dziennie??? Bo już się zaczynam martwić, że to moje dziecko to jakieś łapczywe jest ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
catherinka - mój łapczywiec ma non stop czkawkę - moment po wypiciu przeze mnie herbaty z miodem i cytryną albo herbaty z sokiem malinowym czuję jak mi skacze w środku brzuchol ;D
magdalenaB
marcowa mama 06'
jesli chodzi o czkawke to moje malenstwo tez ma nawet 3 razy dziennie (zawsze po przebudzeniu) tylko takie wrazliwe jest ze strasznie sie wkurza jak go ta czkawica dopadnie i strasznie wtedy kopac zaczyna
bylam dzis w rossmanie i rzeczywiscie pieluszki pampers te najmniejsze tam kosztuja niecale 23 zl. ale nie pamietam ile tam sztuk jest
bylam dzis w rossmanie i rzeczywiscie pieluszki pampers te najmniejsze tam kosztuja niecale 23 zl. ale nie pamietam ile tam sztuk jest
reklama
Podziel się: