reklama
K
KingaP
Gość
fajnie masz, ja po pierwsze każdego dnia się hormonuję i muszę minimum pół godziny czekać do śniadania ;(
K
KingaP
Gość
anian pisze:aż 30 minut czekać żeby zjeść? MAsakra, ja tak nie mogę.
tak tak, a na początku najpierw brałam hormon, a po 30 minutach żelazo i następne pół godziny czekałam.... To dopiero była masakra. Teraz żelazo biorę na noc
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Też się wycwaniłam i zaczęłam przyjmować żelazo razem z folikiem i prenatalem na wieczór
K
KingaP
Gość
ja to zgapiłam od Ciebie :]
od wczoraj wieczora mam t schizy co azik i osinka, sama się pocieszam tym co pisałam ale tak mam kuku w mózgu
dzidzi od wczoraj wieczora rusza się mniej niż zwykle i słabiej, nie wiem czy się inaczej ułolożył???
jak go zaczepię to się ruszy łaskawie ale tak sam z siebie to tak z 15 rano się ruszył a teraz cisza
jestem ostatnio przyzwyczajona do wariacji
wiem że mamy tak że jak świruje salta kilka dni pod rząd to zawsze ma później słabszy dzień albo 2 jaky był przemęczony ale i tak świruję
dzidzi od wczoraj wieczora rusza się mniej niż zwykle i słabiej, nie wiem czy się inaczej ułolożył???
jak go zaczepię to się ruszy łaskawie ale tak sam z siebie to tak z 15 rano się ruszył a teraz cisza
jestem ostatnio przyzwyczajona do wariacji
wiem że mamy tak że jak świruje salta kilka dni pod rząd to zawsze ma później słabszy dzień albo 2 jaky był przemęczony ale i tak świruję
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
z tego co ja wiem to po 27-28 tyg. dziecko przesypia 90 % czasu wiec tylko 10% to jego aktywnosc jesli liczyc ze doba to te 100% to dzidzius jest aktywny zaledwie przez 2godz i 40 min (tak?? bo ja sie za dobrze nie znam na tych procentach hehe) wiec chyba nie masz sie aga co martwic za bardzo. ja mam taka ksiazke gdzie pisza o tym, ze jak dzidizia nie rusza sie przez 24 dogz. to trzeba sie wybrac do lekarza by sprawdzic co sie dzieje. wiec mam nadzieje ze wszystko z dzidziołkiem jest dobrze a tylko wypoczywa przed wigilia zeby miec sile na rozpakowanie przezentów (oczywiscie twoimi rekami)
Podziel się: