reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Ja tez nic nie czuje,a te rozciagniecia to chyba tylko wzdecia,jezeli chodzi o mnie to z pewnoscia wzdecia,wiec nie zwracam uwage na tstatnio rozmawialam z kolezanka ktora ma dwie córy i ona okreslila ruchy malucha raczej jako delikatnie dotkniecie z wewnatrz ale w jednym punkcie brzucha,a nie jako rozciaganie brzucha.Wiec czekam i czekam na to "dotkniecie",ale narazie nic
A
agao
Gość
dobrze wiedzieć mi powiedziano że będę wiedzieć sama z siebie , ale nikt tego mi nie sprecyzowął dokładniej no to czekam
dzieciaku pogłaszcz mamusię od środka !!!! bo mamusia nie może się doczekać :
dzieciaku pogłaszcz mamusię od środka !!!! bo mamusia nie może się doczekać :
A
agao
Gość
niestety ten trzepot motyla w brzuchu kojarzy mi się napewno nie z ruchami dzidzi : : : przynajmniej do tej pory czytałam to w innym tego słowa znaczeniu ;D
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Kiedy ja poczułam pierwszy raz Moją Kruszynkę(i byłam już tego pewna) to od razu rozpoznałam, że to ona. Nie musialam nikogo pytać, więc dziewczyny nie martwcie się - na pewno wkrótce poczujecie wasze dzidzie. Ja bym tego do niczego nie porównywala - a tym, bardziej do trzepotu motyla ... Ja po prostu poczułam otarcie się Mojego Maleństwa o brzuszek. Od tamtej pory zawsze po posiłku ją odczuwam i już nie mam żadnych wątpliowści.
Bądźcie CIERPLIWE Brzuchatki
Bądźcie CIERPLIWE Brzuchatki
A
azik
Gość
a ja mam regularne kopniaki... nie lubi jak siedzę, bo wtedy obrywam najczęściej
reklama
K
KingaP
Gość
woli jak je bujasz... ja też mam pewne pozycje, w których "nie wolno mi" siedzieć i leżeć. Słodkie uczucie.
Podziel się: