Witajcie ,dawno mnie tutaj nie było.Muszę się pochwalić ,że ja odczuwam ruchy dzidzi już od dwóch tygodni ( w pierwszej ciązy zaczęłam odczuwać ruchy dopiero w 18 tygodniu).Nie są to kopniaki ,ale takie" ocieranie" się dzidzi o mój brzuch, czasem nawet tak dziwnie się układa ,że można to zaobserwować z zewnątrz, z jednej strony brzucha robi się wtedy taka "górka", a jak ją pogłaszczę to z powrotem wraca na swoje miejsce
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Mnie jeszcze moja glisdeczka nie kopie! Codziennie wsłuchuję się i nic! Potem pewnie nadrobi. Zawiązało mi się dużo tłuszczyku na brzuchu, więc pewnie przez to nic nie czuję! : ;D
gaga
uzależniona
cześc tak sobie zajrzała, i z nostalgią wspominam jak moja Majeczka dawała mi popalić, najpierw leciutko, jak skrzydełka motylka, a potem jak przywaliłą w żebro to gwiazdy widziałam, i te czkwaki o 4 rano ;D rany ale to były czasy, teraz mamy małego wrzaskuna, taką pszczółkę kochaną, która nam daje popalić od czasu do czasu
także cieszcie się tym grzecznym maleństwem w brzuszku, bo potem będziecie sobie czasmi myśleć żeby chociaz na jeden dzień wróciłą do brzuszka ;D
pozdrawiam przyszłe mamy
także cieszcie się tym grzecznym maleństwem w brzuszku, bo potem będziecie sobie czasmi myśleć żeby chociaz na jeden dzień wróciłą do brzuszka ;D
pozdrawiam przyszłe mamy
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Dziewczyny!
Mam świetną książkę z internetu w pdf - "Język niemowląt" Tracy Hogg. Książka jest bardzo ciekawa, opisuje jak radzić sobie z dzieciątkiem, zreszta w TVP był jakiś czas temu program o niej - bardzo ciekawy! Plecam!!!!
Mam świetną książkę z internetu w pdf - "Język niemowląt" Tracy Hogg. Książka jest bardzo ciekawa, opisuje jak radzić sobie z dzieciątkiem, zreszta w TVP był jakiś czas temu program o niej - bardzo ciekawy! Plecam!!!!
A
azik
Gość
też mam, świetna jest, szkoda że dodtałam ją jak mały miał juz prawie rok
A
agao
Gość
hey a mnie raz ciągnie raz rozpiera nieraz po prawej nieraz po lewej stronie ostatnio poczułam się jak pralka która zaczyna wirować a dzieciak to była zawartość bębna miałam wrażenie że było mu niewygodnie i że zaczął się strasznie rozpychać ;D
wodniczka22
Fanka BB :)
Ja narazie jeszcze nic pewnego nie poczyłam..tylko raz...kilka dni temu...takie delikatne łaskotanie i to tyle...spokojnie jeszcze poczekam
A
agao
Gość
a ja czuję cały czas mocne rozciąganie w brzuchu i czasami mam wrażenie że coś mi się tam przewraca ale żeby coś więcej to nie
reklama
A
agao
Gość
hey ostatnio nic nie czuję a wy coś czujecie????
Podziel się: