reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pierwszy raz zobaczyłyście na usg swojego maluszka lub pęcherzyk?

No widzisz :) Wszystko jest dobrze!
Ja też jestem niecierpliwa, ale wierz mi, że czas w ciązy leci bardzo szybko. Ani się obejrzysz, a będzie już 9 miesiąc :)

reklama
Jak narazie to budze się każdego ranka około 5 i mysle ze to znowu następny dzien:) u liczę który tydzień, mam nadzieje ze tak tylko na początku się dluzy... Bo inaczej do maja oszaleje :-)

W zasadzie to za każdym razem wydaje się, że się bardzo dłuży, że jeszcze tyyyyyle trzeba czekać aż tu nagle mija 1 trymestr, 2.. później nagle jesteś w 3 i zastanawiasz się, kiedy to wszystko zleciało. A jak już zaczyna się poród to już w ogóle jest kosmos, bo przecież niedawno robiłam test, a tu już rodzę :) Teraz jak mały jest ze mną już, to cała ta ciąża wydaje mi się takim matrixem, nie mogę pojąć że siedział mi w brzuszku :-D i Tobie też tak zleci :)

ja zobaczyłam pęcherzyk w 5 tygodniu jak poszłam do lekarza, zrobiłam test i poszłam sprawdzić . I lekarz utwierdził mnie w facie iż jestem w ciaży :D

Do góry