reklama
Hej!
Ja dostałam okres jak córcia miała siedem miesięcy (zaczęłam rzadziej karmić piersią). Narazie miałam okres trzy razy ale jest jeszcze bardzo nieregularny i właśnie czekam na kolejny.
Jeśli chodzi o bulgotanie w brzuszku takie jak miewa się w ciąży to ja też mam czasami takie odczucia:-)
Chyba mój organizm tęskni za ciążą:-)
Ja dostałam okres jak córcia miała siedem miesięcy (zaczęłam rzadziej karmić piersią). Narazie miałam okres trzy razy ale jest jeszcze bardzo nieregularny i właśnie czekam na kolejny.
Jeśli chodzi o bulgotanie w brzuszku takie jak miewa się w ciąży to ja też mam czasami takie odczucia:-)
Chyba mój organizm tęskni za ciążą:-)
Agnieszka_27
mama grudniowa 07
ja pierwszy okres dostalam ok miesiac po porodzie, kolejny po 24 dniach a potem czekalam az 30, w porownbaniu z tym co bylo przed porodem teraz mam masakrycznie obfit i dlugi ale przynajmniej mnie brzuch nie boli
gdzies czytalam ze po porodzie dlugosc cyklu moze sie do pol roku normowac
gdzies czytalam ze po porodzie dlugosc cyklu moze sie do pol roku normowac
Urodziłam 26 sycznia. Plamienie krwią utrzymywało się jakieś dwa - trzy tygodnie, potem tylko żółtawy śluz. W 7 tyg po porodzie nastąpiło krwawienie takie brunatne i niewielkie pomyślałam, że to pierwsza miesiączka po porodzie, dzisiaj już 8 dzień krwawienia, a przez ostatnie 3 dni jest bardzo obficie i krew jest taka czysta
czy wszystko jest OK?? wizytę u ginekologa mam na 27 marca czekać czy gdzieś sprawdzać. Czy nie skończy się to źle?? Bardzo się boję
ja karmiłam do 8 miesiaca piersią lecz od czwartego zaczęłam wprowadzać już dania dla niemowląt i miesiączkę już mam właśnie od czwartego miesiąca po porodzie.Pewnie dlatego że tak szybko zaczęłam dokarmiać .No ale przecież obiadki są już od czwartego miesiąca.
eM.
Listopadowa mama '07
pierwszy raz dostalam miesiaczke miesiac po urodzeniu Alka, a piersia karmie do tej pory
Farzinka
Wdrożona(y)
Witajcie mamy. Ja dostałam okres i karmię 4 miesiące po cięciu cesarskim. czekam teraz i jestem ciekawa czy dostane równo po 28 dniach. Jak zawsze zresztą!. pzodrawiam
reklama
mama_Adrianka
sierpniowa mama '08
Zazdroszczę Ci...Ja dostałam miesiączkę 1.5roku po porodzie
Ja zawsze miałam bolesne miesiączki, więc byłam zadowolona, jak nie miesiączkowałam.
Jednak przedwczoraj dostałam (prawie 5 i pół miesiąca po porodzie), a cały czas karmię mojego synka tylko i wyłacznie piersią.