reklama
ja tez potrzebuje pomocy karmilam 4 miesiace i po 2 tygodniach od odstawienia dostalam okres i teraz czekam od 3 tygodni na nastepny ale nic... ciagle mi cos bulgocze w brzuchu i obawiam sie ze to kolejna ciaza ale nie mam zadnych innych objawow jak rok temu gdy zaszlam w ciaze,nawet seksu nie uprawiam zaledwie tylko 7 razy od pol roku...i zawsze z gumka...co to za bulgoczenie?nawet wydaje mi sie ze to takie same ruchy jak na poczatku ciazy jakby mi rybki plywalya moja córcia ma prawie 11 miesięcy, trochę karmię (wieczorem i w nocy, bo pracuję) i jeszcze nie miesiączkuję.
Brunkowa Mama
Zaangażowana w BB
Ja dostałam 6 miesięcy po porodzie jak mały przestał być tylko na piersi ... a bulgotanie ... no cóź .... specyficzne określenie i dość sugerujące ...
ale może poprostu się nakręciłaś .. a organizm zbiera się do okresu
pozdrawiam
ale może poprostu się nakręciłaś .. a organizm zbiera się do okresu
pozdrawiam
hej,ja okresu dostałam jak mały miał 7 tygodni. Dosc skąpy ale był. (cały czas karmię piersią)
wiki17082007
Sierpniowa mama'07
Ja też karmiłam coprawda tylko pierwszy tydzień ale trudno. A @ dostalam równo po porodzie ale bardzo skąpą a następna za 28 dni ale było nieźle uhhhh dobrze że później były mniej obfite.
reklama
ja tez potrzebuje pomocy karmilam 4 miesiace i po 2 tygodniach od odstawienia dostalam okres i teraz czekam od 3 tygodni na nastepny ale nic... ciagle mi cos bulgocze w brzuchu i obawiam sie ze to kolejna ciaza ale nie mam zadnych innych objawow jak rok temu gdy zaszlam w ciaze,nawet seksu nie uprawiam zaledwie tylko 7 razy od pol roku...i zawsze z gumka...co to za bulgoczenie?nawet wydaje mi sie ze to takie same ruchy jak na poczatku ciazy jakby mi rybki plywaly
Mam dokładenie to samo. Z tym, że seks częściej uprawiałam i bez gumki ;-) Dostałam pierwszy okres w lutym, a teraz już 8 dni opóźnienia. Zrobiłam test ciążowy ale wyszedł negatywnie.