reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Dziekuje za takie mocne wyjasnienia zapytalam ot tak bo czasem to róznie sie mysli ja jestem po cesarce i nie mam zakazane ze za 2lata po 7m-cach juz mozna. ja chce 2 bo chce w koncu urozic dzidzie u układac nasze zycie swoje bo tak to zaczne wspinac sie do góry potem trach ciąza i wszystk znowu legnie w grózach tak jak teraz.....
J@god@
IV-V 2005, X 2009
no ja właśnie nie po cesarce ale w wypisie ze szpitala mam adnotację żeby 3 lata wstrzymać się od kolejnej ciąży,
przyznam że nie spytałam wtedy w szpitalu dlaczego mi to napisali,
a potem pytałam gina to mi powiedział
no troszkę bardziej pani popękała niż normalnie, ale on tak zawsze wszystko delikatnie ujmuje a mam napisane że mi pękła szyjka na całej długości, trochę się boję bo poczytałam w necie i podobno taka ciąża po pęknieej szyjce jest od początku ciążą zagrożoną a ja już 1 ciążę przebyłam całą na zwolnieniach lekarskich i przyznam nie chciałabym drugiej :sick:
przyznam że nie spytałam wtedy w szpitalu dlaczego mi to napisali,
a potem pytałam gina to mi powiedział
no troszkę bardziej pani popękała niż normalnie, ale on tak zawsze wszystko delikatnie ujmuje a mam napisane że mi pękła szyjka na całej długości, trochę się boję bo poczytałam w necie i podobno taka ciąża po pęknieej szyjce jest od początku ciążą zagrożoną a ja już 1 ciążę przebyłam całą na zwolnieniach lekarskich i przyznam nie chciałabym drugiej :sick:
heksa
No to nie zazdroszcze ja pól ciązy pracowałam a pół lezałam w szpitalu mniej wiecej 2 tyg w szpitalu a dwa w domu...
mam nadzieje ze jesli sie uda ti nastepna bedzie łatwiejsza.....
mam nadzieje ze jesli sie uda ti nastepna bedzie łatwiejsza.....
heksa
no to teraz sie przepleciemy;-)
albo za rok gdzies w miesiącach spotkamy :-)
a wiesz juz na jaki m-c bys chciała??
bo ja miedzy kwietniem a czerwcem
albo za rok gdzies w miesiącach spotkamy :-)
a wiesz juz na jaki m-c bys chciała??
bo ja miedzy kwietniem a czerwcem
J@god@
IV-V 2005, X 2009
ja do ostatnich urodzin Krystiana chciałam jesienne dziecko, bo wtedy się w ciąży chodzi:
I trymestr wiosna
II lato (dużo wooców i warzyw świeżych mi tego bardzo brakowało w ciąży z synkiem)
a III jesienią
ale jak kupowałam jedzenie na urodziny synka np. pomidory po 10zł to stwierdziłam że co tam ciąża to tylko 9 miesięcy (w moim przypadku za pierwszym razem 8) a urodziny sie co roku wyprawia i chcę letnie dziecko (od połowy maja do września) bo wtedy wszystko tanie jest
a tak naprawdę to jest mi wszystko jedno żeby tylko zdrowe było
I trymestr wiosna
II lato (dużo wooców i warzyw świeżych mi tego bardzo brakowało w ciąży z synkiem)
a III jesienią
ale jak kupowałam jedzenie na urodziny synka np. pomidory po 10zł to stwierdziłam że co tam ciąża to tylko 9 miesięcy (w moim przypadku za pierwszym razem 8) a urodziny sie co roku wyprawia i chcę letnie dziecko (od połowy maja do września) bo wtedy wszystko tanie jest
a tak naprawdę to jest mi wszystko jedno żeby tylko zdrowe było
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
heksa
tak zgadza sie ja naprzykład nie chciała bym tej koncówki chodzic w upalne lato bo to katorga..... i w środku zimy bo brzuch wielkii te kórtki grube